Yoğun bakımda olan Nuri Alço Hacettepe’ye sevk edildi! Kalp pili takılacak

Yeşilcam'ın ünlü oyuncusu Nuri Alço'nun beyin kanaması geçirmiş ve tedaviye alınmıştı. Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edilen ve tedavisi biten usta oyuncu Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Kadir İnanır'dan sonra 73 yaşındaki oyuncu Nuri Alço'dan herkesi korkutan haber geldi. Usta oyuncu rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırıldığı gündemi sarmıştı. Bayram tatili için memleketi Eskişehir’e giden Nuri Alço eşi Burcu Alço tarafından apar topar hastaneye götürülmüştü. Doktorların ilk müdahalesinin ardından tedbir amaçlı yoğun bakımda tutulan daha sonra normal odaya alınan usta oyuncu ile ilgili eşinden sevindiren açıklama geldi.

"KALP PİLİ TAKILACAK"

Hayati tehlikesini atlatan ve tedavisi tamamlanan Nuri Alço, dün akşam ambulansla Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Burcu Alço, eşinin kalp atım hızıyla ilgili rahatsızlığına yönelik kalp pili takılacağını açıkladı. 

12 gündür tedavi altında olan usta oyuncu ile ilgili eşi Burcu Alço açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Nuri Alço'nun yarın taburcu olacağını duyurdu. İşte o açıklama;

Burcu Alço, açıklamasında; "Bu zorlu süreçte yanımızda olup desteğini esirgemeyen herkese ne kadar teşekkür etsem az... Yarın taburcuyuz. 'Evimize seni götüreceğim' demiştim aşkım. Seni çok seviyorum çok... Varlığına, aldığın her nefese şükürler olsun. Bir kez daha binlerce kez daha iyi ki Nuri'm..." ifadelerini kullandı.

DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM!

Burcu Alço da eşi Nuri Alço ile ilgili sarıldığı bir fotoğrafını paylaşarak "asla umudunu kaybetme" notunu düştü. 

YEŞİLÇAM'IN EFSANE İSMİNDEN SEVİNDİREN HABER GELDİ

Nuri Alço yaptığı paylaşım ile sağlık durumu hakkında ilk kez açıklamada bulundu. Ünlü sanatçıdan sevindiren haber geldi. Hastane odasından video paylaşan Alço, durumunun iyi olduğunu, yoğun bakımdan normal odaya alındığını belirtti.

"GAYET İYİYİM SAĞLIĞIM YERİNDE"

Alço şunları söyledi: "Sevgili dostlarım Yalan yanlış şeylere inanmayın. Gayet iyiyim sağlığım yerinde, en kısa zamanda geleceğim zaten yoğun bakımdan çıktık herhangi bir şey yok."

Nuri Alço hakkında son gelişme

Nuri Alço hakkında son gelişme

MUTLU HABERİ EŞİ BÖYLE DUYURDU

Burcu Alço da eşi Nuri Alço'nun yoğun bakım tedavisinin sona erdiğini ifade ederek "Yoğun bakım sürecimiz çok şükür bitti, normal odaya geçtik. Her şey yolunda" ifadelerini kullandı.

EŞİNDEN DUYGUSAL BİR PAYLAŞIM

2020 yılında Nuri Alço ile dünyaevine giren Burcu Alço, duygusal bir paylaşımda bulundu. Burcu Alço, eşinin fotoğrafına; "Nurimle bayramlaştım.. Daha iyi olacak. Söz verdi.. Evimize getireceğim aşkımı" ve "Evvelim sen oldun ahirim sensin" mesajını yazdı.

BAKAN KOCA'DAN YENİ AÇIKLAMA

Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sanat dünyamızın ünlü isimlerinden aktör Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Eskişehir’de bir hastanede tedavi altına alınmış, şikayetlerinde gerileme olmaması üzerine ileri tetkik ve tedavi amacıyla Eskişehir Şehir Hastanesine sevk edilmiştir. Sanatçının şehir hastanemizde yapılan ilk tetkikleri sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edilmiştir. Bilinci açık olan hastamızın tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir. Kendisine acil şifalar diliyor, sevenlerinin üzüntülerini paylaşıyoruz." dedi.

Nuri Alço

Nuri Alço

BEYNİNDE PIHTI ATMIŞTI

Beynine pıhtı attığı ve yoğun bakıma alındığı öğrenilen usta oyuncunun bilincinin de kapalı olduğu belirtilmişti. Ancak Başhekim Dr. Volkan Ertuğrul tarafından yapılan açıklamada, "Bulantı ve halsizlik şikayetleri ile başvurmuş olup, gerekli muayeneleri ve ön tetkikleri yapılmıştır. Hastamız antikoagulan (Kan sulandırıcı) aldığından ileri tetkik ve tedavi amaçlı yoğun bakım servisine yatırılmıştır. Kendisinin genel durumu iyi, bilinci açıktır" denilmişti.

ŞEHİR HASTANESİNE SEVK EDİLDİ

Kaldırıldığı özel hastanede tedaviye alınan Türk sinemasının oyuncularından Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edilmişti. Hastanede yoğun bakım ünitesine alınan Alço’nun tedavisinin burada devam edeceği belirtilmişti.

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ EŞİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Usta sanatçının son sağlık durumuyla ilgili eşi Burcu Alço açıklama yapmıştı. Burcu Alço sosyal medyadan Nuri Alço'ya ne olduğuna dair bilgi verilmişti.

Kobra Murat'ın gençlik halleri herkesi şoke etti! 'Sanki başka biri'

İLİŞKİLİ HABER

Kobra Murat'ın gençlik halleri herkesi şoke etti! 'Sanki başka biri'
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 11

ahmet 1 hafta önce

nuri kardeşim geçmiş olsun aman pili bitmiş demesinler hemen yeni pil takdıt benim idolumsün

MUTEHAYYİR 1 hafta önce

TERÖRÜ VE TERÖRİSTİ ÖVMEK SUÇ. SAPIĞI VE SAPIĞI ÖVMEK GÜNDEM YAPMAK SUÇ DEĞİL. ZAMANIN HASATLIĞI KURTULUN bundan

Murat kara 2 hafta önce

Gazozu içirdi böyle oldu

Toplam 1 beğeni

misafir 2 hafta önce

çok kişinin içeceğine ilaç atmıştın usta :)) ALLAH ŞİFA VERSİN

Toplam 1 beğeni

Kemalettin 2 hafta önce

Serumuna gazoz katınca iyilesti

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun