Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ küs mü? Birbirleri hakkındaki açıklamaları gündem oldu

Son dönemde Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ arasında gerginlik olduğu ve ikilinin küs olduğu konuşuluyordu. Geçtiğimiz gün bir mekan çıkışında görüntülenen Ulusoy, basın mensuplarının Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili sorularını cevapladı. Ardından Tatlıtuğ'a da aynı soru soruldu. Tatlıtuğ'un Çağatay Ulusoy hakkında verdiği cevap gündem oldu.

Bir süredir Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ'un küs oldukları konuşuluyor. Tarafların birbirlerini instagram hesaplarından takip etmedikleri ve bir süredir hiç görüşmedikleri biliniyor. Bu da ikilinin küs olup olmadığı sorusunu gündeme getirdi. Hem Çağatay Ulusoy hem de Kıvanç Tatlıtuğ'un birbirleri hakkında yaptığı açıklamalar ise magazin gündemine yerleşti.

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ

ÇAĞATAY ULUSOY VE KIVANÇ TATLITUĞ KÜS MÜ?

Bir mekan çıkışında görünrülenen Ulusoy, Tatlıtuğ'la aralarının açık olmadığını belirterek küs olmadıklarını ancak yoğunlukları sebebiyle sık görüşemediklerini söyledi. Ulusoy, "Zaten ikimiz de çok aktif sosyal medya kullanan insanlar değiliz. Bizim birbirimizi takip durumumuz olmamıştı zaten. Tabii benim işlerim ve onun işleri... Ardından da çocuğu oldu o yüzden biraz görüşemiyoruz bu sıralar. Kurt Efe de çok tatlı maşallah" dedi.

Ardından bir lansman çıkışı görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ'a da Çağatay Ulusoy'la küs olup olmadığı soruldu. Tatlıtuğ, "Bugünün konusu değil ama... Bir şeyleri birisi çıkartıyor, konuşmaya gerek bile duymuyorum. Başka bir soru varsa alayım. Çünkü dostluklar instagram takibiyle mi pekişiyor? Bence bu sorunun cevabını siz de biliyorsunuz ama..." şeklinde yanıtladı.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0