Sermiyan Midyat'ın korkutan kaza! Aracına motosikletli kurye çarptı

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, önceki gün talihsiz bir kaza yaşadı. Motosikletli bir kurye, park yerinden çıkacağı sırada ünlü oyuncunun aracına hızla çarpınca korku dolu anlar yaşandı. Kaza sonrası konuşan Midyat, "Neye uğradığımı şaşırdım" dedi.

"Hükümet Kadın" ve "Ay Lav Yu" filmleriyle sinemaseverlerden tam not alan ünlü senarist ve oyuncu Sermiyan Midyat, önceki akşam Cihangir'deki evinden çıkarak Nişantaşı City's uğradı.

Sermiyan Midyat

Sermiyan Midyat

Alışveriş yapan ünlü oyuncu işlerini hallettikten sonra park halindeki otomobilinin direksiyonuna geçti. Otomobiliyle park yerinden çıkarken talihsiz bir kaza yaşayan Midyat'ın aracına geriden hızla gelen bir motosikletli kurye çarptı.

Sermiyan Midyat

Sermiyan Midyat

"NEYE UĞRADIĞIMI ŞAŞIRDIM"

Kuryenin küçük sıyrıklarla atlattığı kaza sonrası büyük bir şok yaşayan ünlü oyuncu, 
"Eczane dönüşü arabama bindim, bir baktım sol tarafımdan bir motorlu kurye direksiyon tarafından bana hızla çarptı. İster istemez bir anda neye uğradığımı şaşırdım ve korktum. Sol kapı tarafından çarpınca ilk başta kapıyı açıp inemedim." şeklinde konuştu.

"NETİCEDE EKMEĞİNİN PEŞİNDE KOŞAN BİR İNSAN"

Yaşanan talihsiz kazada kurye için endişelenen ünlü oyuncu "Bana çarpan kuryeye üzüldüm, neticede ekmeğinin peşinde koşan bir insan. Allah'tan canına bir şey olmadı. Evime otomobilin kapısı tam kapanmadığı için yarı açık halde geldim. Şükür kimsenin canına bir şey olmadı, gelen mala gelsin." diyerek sözlerini noktaladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hazal Kaya'dan Ali Atay paylaşımı! Eşinin doğum gününü böyle kutladı

MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç'ın son hali üzdü!

İLİŞKİLİ HABER

MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç'ın son hali üzdü!
Popstar Bayhan'ın evi resmen hayran bırakıyor! Tespih koleksiyonu dikkat çekti

İLİŞKİLİ HABER

Popstar Bayhan'ın evi resmen hayran bırakıyor! Tespih koleksiyonu dikkat çekti

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Sinirli 3 hafta önce

Hayranlarını korkuttu:))) çok ta tın.

Toplam 1 beğeni