Komedyen Yasemin Sakalloğlu'nun doğum günü pastası eleştirilerin odağı oldu!

Son dönemin en popüler komedyenlerinden biri olan Yasemin Sakalloğlu, 36. yaş gününe pastası yüzünden yanlış anlaşılarak girdi. Renkleri ve deseni yüzünden eleştirilerin odağı olan Sakalloğlu'dan cevap ise gecikmedi.

Instagramda çektiği içerikler ve gösterdiği oyunculuk sayesinde son dönemin en popüler isimlerinden biri olan Yasemin Sakalloğlu,36. yaşına sosyal medyada büyük linç yiyerek girdi. Pastanın renkleri ve üzerinde yer alan yıldız simgesi yüzünden yanlış anlaşılınca ortalık karıştı.

Kendisi hakkında çıkan haberlerden kısa süre bir sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü oyuncu "sayenizde 36 yaşıma yanlış anlaşılarak girdim" ifadelerini kulandı.

Ardından eşinin pastacıyla olan mesajlaşmalarının ekran görüntüsünü paylaşıp yıldızın düşünüldüğü gibi kırmızı değil pembe olduğunun altını çizdi. Ardından "Yeni yaşıma bomba gibi girdim. Patlıyor valla yeni yaşım" diyerek kendisini eleştirenlere kendi tarzında bir cevap verdi.

Furkan Andıç'tan beklenmedik hamle! Mesleğini değiştirdi

İLİŞKİLİ HABER

Furkan Andıç'tan beklenmedik hamle! Mesleğini değiştirdi

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0