Gülben Ergen ilk kez açıkladı! Sezen Aksu ile birlikte...

Şarkıcılığının yanı sıra kurucusu olduğu vakfın faaliyetleriyle de sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz haftalarda gözünde oluşan yırtık nedeniyle ameliyat geçirmişti. Doktorunun tavsiyesi üzerine bir süre sahneye çıkmayan ünlü şarkıcı, sağlığına kavuştuktan sonra ilk konserini İzmir'de verdi. Konseri sırasında büyük beğeni toplayan ünlü şarkıcı, müjdeli haberini böyle verdi...

12 senedir kurucusu ve başkanı olduğu derneği adına yaptığı çalışmalar ve çıkardığı popüler şarkılar ile adından sık sık bahsettiren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde İzmir'de konser verdi. Konseri sırasında giydiği kıyafeti ve sahne performansı ile büyük beğeni toplayan ünlü şarkıcı, sahne arasında sevenleriyle sohbet ederken seyircilerine Sezen Aksu imzalı yeni şarkısını müjdeledi.

 Gülben Ergen

Gülben Ergen

MÜJDELİ HABERİNİ BÖYLE DUYURDU!

Açıklamaları sırasında Sezen Aksu'nun kaleme aldığı bir parçayı dinleyicilerle buluşturacağını dile getiren Gülben Ergen, böyle bir projenin içinde yer almanın verdiği heyecandan bahsetti. Ünlü şarkıcı, sahnede onlarla birlikte olmayı sabırsızlıkla beklediğini söyledi. 

 Gülben Ergen ve bir hayranı

Gülben Ergen ve bir hayranı

"SABIRSIZLANIYORUM"

Gülben Ergen; "Söz ve müziği Sezen’e ait yeni şarkım yakında dinleyiciyle buluşacak. Sahnelerde sizlerle birlikte söylemek için sabırsızlanıyorum" şeklinde konuştu. 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0