Bu sefer kendi felaketini duyurdu! Onur Akay darp edildi

Magazin yazarı Onur Akay, Balıkesir'de arkadaşlarıyla birlikte otururken saldırıya uğradığını açıkladı. Gözüne darbe alan Akay, "Birinci yumruk Kadir Doğulu için, ikinci yumruk tarikat için" dediğini söyledi.

Ses sanatçılığı ve magazin yazarlığı yapan Onur Akay darp edildi. Magazin sektöründe verdiği kötü haberlerle "Felaket tellalı" olarak anılan Akay, Balıkesir'in Edremit ilçesinde saldırıya uğradı. Saldırganın Kenan Doğulu ve tarikat için diyerek yumrukladığını söyledi. Polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

"KADİR DOĞULU VE TARİKAT İÇİN"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Akay, "Dün gece çok sevdiğim dostlarımla otururken, birden saldırıya uğradım" dedi. Akay, "Gözüme yumruk atan kişi birincisi Kadir Doğulu için dedi vurdu, bu da tarikat için dedi ve yine vurdu" ifadelerini kullandı. Kadir Doğulu'dan olaya ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.

GEÇEN YILDA SALDIRA UĞRADI

Geçtiğimiz yıl da yine saldırıya uğradığını ifade eden Akay, "Geçen sene de saldırmışlardı iki kız. Bir dişimi kırmışlardı. Magazinde yer aldı. Onlar da oradan çıktı. Sanırım bunlar da onların yakınları herhalde. Bugün de mahkememiz var" dedi.

Saldırı ile ilgili şikayetçi olacağını ifade eden Onur Akay, "Darp raporu alacağım bugün. Zaten yanıma hemen polis ve ambulans geldi. Ben yere düşmüşüm. Arkadaşlarım aramış. Ambulans, dikiş atmak istediler de ben bir şey yoktur diye düşündüm. Eve gelince bir baktım ki sorma ne haldeyim" dedi.

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0