Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu: Hac ve Umre Organizasyonunda tercüman olarak...

Diyanet işleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Hac ve Umre Organizasyonunda tercüman olarak görev almak isteyen personel için müracaatların başladığını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Hac ve Umre Organizasyonlarında tercümanlık yapmak üzere başvuru yapmak isteyen vatandaşlara Diyanet İşleri Başkanlığı, müjdeyi verdi. Başvurular 22 Ağustos 2022 tarihinde açıldı.

Söz konusu pozisyona dair Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan duyuru şu şekilde:

Hac ve Umre organizasyonu için tercüman başvuruları başladı

Hac ve Umre organizasyonu için tercüman başvuruları başladı

HAC VE UMRE ORGANİZASYONU İÇİN TERCÜMAN ALINACAK

"Hac ve umre ibadeti için Suudi Arabistan'a gidecek vatandaşlarımızın bu  ibadetlerini  sağlık, güvenlik ve huzur içerisinde yerine getirebilmeleri için organizasyonda görevlendirilecek personelimize önemli görev ve sorumluluk düşmektedir.

DiyanetİLİŞKİLİ HABERDiyanet'ten açıklama! 2022-2023 birinci dönem umre fiyatları...

Bu itibarla; hac ve umre yolcularına hizmet sunmak amacıyla, gelecek  yıllarda  düzenlenecek  hac  ve  umre  organizasyonlarında  Mütercim-Tercüman  olarak görevlendirilecek personelin seçimine esas olmak üzere Arapça dilinde yazılı ve sözlü sınav / mülakat yapılması planlanmaktadır. Hac ve umre organizasyonunda tercüman olarak görev almak isteyen personelin müracaatları 22 Ağustos 2022 tarihinde alınmaya başlayacaktır."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hızlandırılmış Kabe yolculuğu! Görenler duygulandı

BİR YORUM YAPIN 0