Plaj çantalarınızda mutlaka bulunması gereken yazlık parçalar

Plaj çantalarınızı ve bavullarınızı hazırlarken yanınıza alacaklarınız hem ihtiyacınız olan parçalar olmalı hem de çanta ve bavullarınızda fazla yer kaplamamalıdır. Yaz tatili boyunca çantanızda mutlaka bulunması gereken tatil parçaları vardır. Sizler için plaj çantalarınızda mutlaka yer alması gereken yazlık parçaları derledik.

Yaz tatiline çıkarken öncelik vermeniz gereken en önemli şey plaj çantalarınızdır. Hazırlık yaparken, ihtiyacınız olan parçaları eksiksiz bir biçimde çantanızda bulundurmaya özen göstermelisiniz. Plaj çantanızda olması gerekenleri seçerken öncelikle nasıl bir tatil geçireceğinizi belirlemiş olmanız gerekir. Gününüzü nasıl geçireceğiniz ve bulunacağınız mekanları bilmek, kıyafet seçimi konusunda sizleri doğru şekilde yönlendirecektir. Plaj çantalarınızda programınız her ne olursa olsun mutlaka bulunması gereken parçalar vardır.

Plaj çantaları dışında, seyahat sırasında yanınıza alacağınız elbise, mayo ve bunlar dışındaki daha pek çok ürünü rahatlıkla ve alan darlığı sorunu yaşamadan yerleştirmek isteyeceğiniz bavul ve valizleri de tercih edebilirsiniz.

2020 BAVUL MODELLERİ İÇİN TIKLAYIN

Peki plaj çantalarınızda, bavul ve valizlerinizde bulunması gereken parçalar nelerdir?

Çantada bulunması gereken ilk parçalardan biri, serin yaz gecelerine ayrı şıklık katacak olan yazlık ceketlerdir. İnce ve doğal malzemelerden üretilmiş kumaşlardan ceketler, tüm tatil planları için uygundur. Kamp tatilleri için safari ceketler, yazlık mekanlarda geçen tatiller içinse ipek kumaştan üretilen parçalar doğru bir seçim olacaktır. Bu ceketlerle birlikte ince tül hırkalar da şort ve bluz kombinlerinde şık duracaktır.

Çantanızın, bavulunuzun as parçalarından biri de deniz ve havuz keyfi sonrasında gerçekleştireceğiniz yürüyüş sırasında ve akşam yemeklerinde giyebileceğiniz tiril tiril elbiselerdir. Likralı, sizi sıkmayacak ve terletmeyecek kumaşlardan yapılan bir yazlık elbiseyle günlük zamanınızı istediğinizden daha rahat geçirebilmeniz mümkün olacaktır. Bu elbiselerinizin altına plaj terlikleri ya da bilekten bağlamalı, ince topuklu ayakkabılar şık bir uyum sağlayacaktır. Bu sezon için elbiselerde geometrik ve çiçek desenler trendler arasında yer alıyor.

 

Plaj çantaları ve bavullar içerisinde muhakkak yer alması gereken bir diğer parçaysa plaj havlularıdır. 2020 yaz sezonunda geleneksel havlu modelleri yerine yapısı ince havlular trendler arasında yer alıyor.

Bu parçalar hem çanta ve bavulunuzda fazla yer kaplamaz hem de bu havluları akşam serinliğinde veya havuz ve deniz sonrası üşümemek için üzerinize rahatlıkla alabilirsiniz.

Büyükadaya nasıl gidilir? Büyükadada gezilecek yerler...

İLİŞKİLİ HABER

Büyükadaya nasıl gidilir? Büyükadada gezilecek yerler...

BİR YORUM YAPIN 0