Kazakla yapılacak en güzel kombinler Bir kazak ile ne giymeli

Ofis, kulüp ve ormanda piknik için uygun olduğu için hemen hemen herkesin gardırobunda kazaklar bulunur. Sokak stilinde ofis şıklığında her yerde giyebileceğiniz kazakları doğru kombinlediğiniz takdirde şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Kazakları kombinlerken doğru aksesuarları ve ayakkabıları seçmekte çok önemlidir. Peki kazak nasıl kombinlenir, kazakla yapılacak en güzel kombinler sizler için araştırdık:

Kazak, soğuk mevsimde yeri doldurulamaz bir şeydir. Kız öğrencilerden iş kadınlarına kadar herkes tarafından giyilir. Bu nedenle, her yıl, tasarımcılar ve kitle pazarı modacılara doku ve siluet çizgilerinde farklılık gösteren yüzlerce yeni ürün sunuyor. İlginç bir görünüm yaratmak için, bir süveterle ne giyeceğinizi ve onu diğer şeylerle nasıl doğru bir şekilde birleştireceğinizi anlamanız gerekir mi? 2020-2021 sezonu için birbirinden güzel kombinasyonlar bulunuyor. Peki kazaklar nasıl kombinlenir, kazakla yapılacak en güzel kombinler:

KAZAK NASIL KOMBİNLENİR?

Yeni koleksiyonlarda sundukları yenilikler arasında sıra dışı seçenekler de var:

Sokak stili kazak

Sokak stili kitleri, pratiklik ve rahatlık kavramlarını birleştirir. Bu nedenle, bir süveter bir sette önemli bir rol oynayabilir. Deri pantolon, pileli etek ile birlikte her türlü süveter, balıkçı yaka sokak stili görünümünü tamamlıyor. Elbisenin üzerine giyilirler.

Sokak stili kazakları

Sokak stili kazakları

Gölgelere gelince, denemekten korkmamalısınız. Parlak renkler ve baskılar sonbahar sokaklarının griliğini harika yapacak.

Bu rahat kazaklarla artık tasarımcılar her yıl şık kıyafetler yaratmanıza izin veren birçok şık seçenek sunuyor.

Sadece onu diğer gardırop detaylarıyla nasıl doğru bir şekilde birleştireceğinizi anlamanız gerekiyor. Resimlerdeki alaka düzeyini onunla neyin tamamlayacağını öğrenin. Bunun için stilistlerin kazakların stiline, malzemesine ve gölgesine odaklanmaları önerilir.

T-shirt / uzun kollu kazak

Bir tişörtün üzerine kazak giymek, gün içinde sıcaklık değişimleri için önemli olduğu sezon dışı dönemler için harika bir fikirdir. Aynı zamanda, tişörtün veya uzun kolun daha uzun ve alttan veya üstten fark edilir olması iyidir. Bu efekti, bir kazağın kırpılmış hacimsel bir modelini ve sığ yakalı bir tişörtü seçerek elde edebilirsiniz.

 

Bu seçeneğin avantajı, koyu renkli bir kazak ile birlikte açık renkli bir tişörtün yüzünüzü anlamlı kılabilmesidir. Ek olarak, nemi ve ılık bir yün şeyi emebilecek, kaşmirin günlük yıkanmasına gerek kalmayacak, bu da ömrünü uzatacaktır.

Uzun boğazlı kazak

Bu, katmanlama ilkelerinin hayranları için idealdir . Bu şekilde balıkçı yaka bir tişört görevi görecektir. Hafif bir model alır ve onu koyu renkli bir süveter ile birleştirirseniz, yüz görsel olarak daha açık hale gelecektir.

Gömlekli düetli kazak, siluetdeki çizgilerle görünümü tamamlar. Renk kombinasyonlarını tamamlayacak veya vurguları vurgulayacaktır.

Etekli bir kazak klasiktir. Bu iki parça birbirini mükemmel şekilde tamamlayarak, görüntüyü kadınsı ve zarif yapmanıza olanak tanır.

Evlilik korkusu nedir, evlilikte korku nedenleri! Evliliğe hazır olmak için ne yapılmalı?

İLİŞKİLİ HABER

Evlilik korkusu nedir, evlilikte korku nedenleri! Evliliğe hazır olmak için ne yapılmalı?
Ucuza uçak bileti nasıl alınır? Türk Hava Yolları uçak bileti kampanyaları

İLİŞKİLİ HABER

Ucuza uçak bileti nasıl alınır? Türk Hava Yolları uçak bileti kampanyaları
Kış aylarının trend duvar renkleri

İLİŞKİLİ HABER

Kış aylarının trend duvar renkleri
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0