Kış aylarının trend duvar renkleri

Kış aylarında duvar rengi olarak çoğunlukla sıcak renkler tercih edilir. Ancak 2020-2021 kış sezonunda koyu renkler de kullanılmaktadır. Sizler için kış aylarının trend duvar renklerini listeledik. İşte sezonun duvar renkleri.

Kış aylarında ev dekorasyonu için her zaman sıcak bir ortam oluşturmak hedeflenir. Bunun için mobilya ve duvar renklerinde değişikliklere gidilmesi gerekir. Bu değişiklikler sayesinde, yeni döneme de hazırlık yapılmış olur. Duvar renklerindeki değişim, ortama aynı zamanda bir rahatlık hissi katar. Rengin gücü, kullanılan ışık ve mobilya renkleriyle daha baskın bir hale de getirilebilir. Yaz aylarında kullanılan cafcaflı renkler yerine, kış aylarında düz ve koyu-sıcak tonlar tercih edilir. Peki yeni sezon kataloğunda duvarlara kış için hangi renkler önerilmektedir? İşte yanıtı. 

KIŞ AYLARI TREND DUVAR RENKLERİ

YEŞİL VE MAVİ RENKLER

2020 kış duvar renklerinde doğayı temsil eden renkler ön planda tutulmaktadır. Bu renkler yeşil ve mavidir. Bu renkler, günlük stresten uzaklaştırılmasını sağlar. Ev içerisinde huzur ve dingin bir ortam oluşturulmasını sağlar.

PANTONE RENKLERİ: KOYU TONLAR

Pantone için bu senenin renkleri koyu tonlardır. Bu tonlar, kış aylarında duvar rengi olarak da kullanılmaktadır. Kış ayları için bu renkler yanlış bir seçim olarak da görülebilir. Ancak 2020-21 kış dekorasyonu için, sıcaklık oluşturmaktadır. Bu renkler arasında Galibarda Moru ve Blue Depths gibi renkler bulunmaktadır. Karamsar tonlar olarak da görülmektedir.

SICAK RENKLER

Koyu renkler kadar sıcak renkler de ev dekorasyonunda etkisini gösteriyor. Bu sıcak renkler arasında zeytin yeşili ve çikolata kahvesi gibi tonlar yer almaktadır. Ve sadece duvarlarda değil mobilyalarda da kullanılmaktadır. Bu renkler ile ev içerisinde doğal bir görünüm oluşturulmuş olur. 

ŞEFTALİ TONLARI

Şeftali tonları, listede yer alan diğer renklere nazaran ortama enerji ve dinamiklik katar. Bu nedenle kış aylarında muhakkak duvar rengi olarak tercih edilmesi gereken renkler listesinde de yer alır. Ayrıca ev içerisinde modern bir hava da oluşturur. 

Kazakla yapılacak en güzel kombinler Bir kazak ile ne giymeli

İLİŞKİLİ HABER

Kazakla yapılacak en güzel kombinler Bir kazak ile ne giymeli
Ucuza uçak bileti nasıl alınır? Türk Hava Yolları uçak bileti kampanyaları

İLİŞKİLİ HABER

Ucuza uçak bileti nasıl alınır? Türk Hava Yolları uçak bileti kampanyaları
Bakırda Türkiye'nin tek kadın kalaycısı Rojda Akar başarısıyla ilham oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bakırda Türkiye'nin tek kadın kalaycısı Rojda Akar başarısıyla ilham oluyor!

BİR YORUM YAPIN 0