Sulusepken rengi nedir, Sulusepken rengi nasıl kombinlenir

Pantone Sulusepken rengini ‘güvenilir, sağlam ve sonsuz’ olarak tanımlıyor. Son dönemlerin trend rengi Sulusepken, nötr olduğu kadar şık stillerin baş rolünde yer almaya başladı bile. Moda haftalarında podyumlarına yeni hava katan sulusepken, kadınların dolaplarında olmazsa olmaz parçaları arasına girmeye hazır. Bu sezonun favori rengi Sulusepken nasıl kombinlenir, sulusepken hangi renkle kombinlenir? İşte yanıtlar:

Sulusepken, adını mevsimin havasından alan renktir. New York ve Londra moda haftalarında sonbaharı temsil eden en uygun 2020-2021 Pantone Sonbahar/Kış renklerinden biri oldu. Son dönemlerde favori renklerden biri olan ve gri renk grubunun trendi Sulusepken, soğuğa eğilimli ve aydınlık bir gri tonu oluşuyla sezonun diğer tüm soğuk renkleriyle, özellikle mavi ile son derece hoş bir bütünlük yakalıyor. Sulusepken önümüzdeki 10 yıl için şıklığınıza şıklık katacak. Sulusepken rengi bu sene karşımıza trençkotlarda karşımıza çıkıyor. Modacılara göre 2020-21 yılında bu sezonunun tesettür giyimdeki moda renklerinden birisi sulusepkendir. Özellikle soğuk kış günleriyle uyumlu bir bütünlük sağlayan sulusepken çok tercih edilmeye başlandı. Sulusepken rengi ile kahverengini birlikte kombinleyerek muhteşem bir uyum yakalayabilirsiniz. Sulusepken renginde olan elbise, feraceyle kahverenginde olan şalı kombinleyebilirsiniz. Sulusepken nasıl kombinlenir? Sizler için sulusepken ile uyumlu olacak renkleri araştırdık. İşte yanıtlar:

2021'DE TREND OLACAK KAP MODELLERİ NELERDİR ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Sulusepken nasıl kombinlenir

Sulusepken nasıl kombinlenir

SULUSEPKEN RENGİ NASIL KOMBİNLENİR?

Sulusepken rengi en önemli özelliği kombinlendiği çoğu renk ile uyum sağlamasıdır. Bu yüzden sulusepken rengini kombinlemekte zorluk çekmezsiniz. Örneğin üst giyim, ceket için seçim yaparken sulusepkenli ekoselerin olması bir artı katmaktadır.

Sulusepken ekose ceket kombini

Sulusepken ekose ceket kombini

Trendyolmilla Gri Ekose Blazer Ceket 70.00 TL

Sulusepken, beyaz renkli bir gömlek, jean ile şık bir stil yakalamak mümkün. Ayrıca sulusepken rengi paltolarda da çok güzel kombinleyebilir şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Bu rengi tesettür giyim dahil her kıyafet için deneyebilirsiniz. Sulusepken ve mavi renkler de birbirleriyle uyum içerisindedir. Gri renk tonlarıyla kullanılan sulusepken eteklerle, mavi renk trikolar tercih edebilirsiniz. Sulusepken mont ile mavi kazaklar kombinleyebilir,  paltonuzu ister sporlarla günlük hayata ister topuklu botlarla tamamlayabilirsiniz.

Sulusepken kot ile kombin

Sulusepken kot ile kombin

Rabia Şamlı Gri Düşük Omuz Kaşe Kaban 160.30 TL

Pantone’un popüler renkleri arasında yer alan klasik mavi, güçlü mavi, gerçek mavi gibi birçok ton renkle uyum sağlar. Sulusepken yün eteklerle gece mavisi trikolar; sulusepken şişme bir montla mavi boğazlı kazak ve şal ile muhteşem bir uyum yakalamanız mümkün.

Sulusepken mavi şal ile uyumu

Sulusepken mavi şal ile uyumu

Sulusepken kombinleyeceğiniz diğer renklerden biri siyahtır. 

Sulusepken ve siyahla kombini

Sulusepken ve siyahla kombini

Sezonun diğer renklerinden biri olan yanık kına sulusepken ile çok yakışıyor. Özellikle kışlık dokuların buluştuğu kombinde bu iki rengin cazibeli uyumu sizi içine çekecek.

sulusepken ve yanık kına kombini

sulusepken ve yanık kına kombini

2020/21 sonbahar – kış koleksiyonlarında renk renk boy gösteren ofis takımları, en çok sulusepkenin mükemmel görüntüsüyle bu sezonda kadınlar tarafından çok tercih edilecek gibi duruyor. 

Sulusepken kombini

Sulusepken kombini

Trendyolmilla Gri Blazer Ceket 139.99 TL

Sivrihisar nerede? Sivrihisar'da ne yenir? Sivrihisar'da gezilecek yerler

İLİŞKİLİ HABER

Sivrihisar nerede? Sivrihisar'da ne yenir? Sivrihisar'da gezilecek yerler
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0