Ezme zincir kolye nedir? 2021 Ezme kolye zincir modelleri ve fiyatları

Altın ezme kolye seçenekleri sade, şık, modern ve gösterişli modeller sunuyor. Estetik tasarımlı altın ezme kolye modelleri kadınların severek kullandıkları en kullanışlı aksesuarlar arasında yer alıyor. Son dönemlerin favorisi olan ezme kolye modelleri neler? Gelin hep birlikte inceleyelim.

Şık ve zarif tasarımlarla üretilen ezme zincir kolye modelleri kuyumcuların vitrinlerinde yoğun ilgi görüyor. Günün her anında kullanılan ezme zincir modelleri her giyime kolayca uyum sağlamaktadır. Spor kıyafetlerle, abiye kıyafetlerle de oldukça şık duruyor. Kadınların severek kullandığı altın ezme kolye modelleri sade modellerin yanı sıra göz alıcı tasarımlarla çok tercih ediliyor. Estetik görünüme sahip bu kolyeler altın küpe ve bileklik modelleri ile kadınlara şık kombinler yapma imkanı sunuyor. Sundukları ışıltılı görünümü sayesinde bu sezona damga vuran birbirinden güzel ezme kolye modellerini ve fiyatlarını sizler için sıraladık. Göz gezdirmeyi unutmayın...

Altın kolye zincir modelleri ve fiyatları! En güzel zincir kolye modelleri İLİŞKİLİ HABERAltın kolye zincir modelleri ve fiyatları! En güzel zincir kolye modelleri

EN GÜZEL EZME KOLYE MODELLERİ VE FİYATLARI 2021

Ezme zincir kolye nedir

Ezme zincir kolye nedir

İtalyan Ezme Zincir Kolye FİYAT 2.292,00TL

2021 Ezme kolye zincir modelleri ve fiyatları

2021 Ezme kolye zincir modelleri ve fiyatları

En güzel gelin takı seti modelleri neler? 2021 gelin takı seti modelleri ve fiyatları!İLİŞKİLİ HABEREn güzel gelin takı seti modelleri neler? 2021 gelin takı seti modelleri ve fiyatları!

İtalyan Ezme Altın Zincir Aypa Mücevher FİYAT 5.348,00 TL

14 Ayar Altın Zincir 50 cm. Bilezikci FİYAT 4.533,90 TL

3 mm Enli 22 Ayar Altın Ezme Zincir Bilezikci FİYAT 7.722,90 TL

14 Ayar Altın İtalyan Ezme Zincirli Göz Kolye BAYRAMOĞLU Fiyat: 4.272,85 TL

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0