2023 Sonbahar sezonuna damgasını vuracak piliseli eşarp modelleri!

Geçtiğimiz yılın trendleri arasında yer alan piliseli eşarplar, 2023 sonbahar sezonunda yeniden gündeme geldi. Hem kumaş rahatlığı hem de renk ve desenleriyle sonbahar kombinlerinin oldukça şık bir parçası olan piliseli eşarp modellerini sizler için bir araya getirdik. İşte, 2023 sonbahar modasına damga vuracak eşarp modelleri...

Her geçen gün gelişerek büyüyen tesettür modası çizgileri ve renkleriyle ortamların havasını değiştirmeye devam ediyor. Özellikle tesettürün vazgeçilmez bir parçası olan eşarplar, her sezon tercih edilebilir kumaşlarıyla karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz sıcak günlerden sonra sonbaharın efil efil rüzgarında kumaşıyla bizi güvende tutacak piliseli eşarplar ise bu yıla damgasını vuruyor. Kalitesiyle piyasada ön sırada olan markaların yeni sezon koleksiyonları tesettür dünyasında dikkatleri üzerine çekti. Tasarımcılar, yoğun çalışmalarının ardından 2023 yılının sonbahar pazarına yumuşak doku ve kolay kullanıma sahip olan ayrıca kombinlere rahatlıkla uyum sağlayabilecek modelleri sundu. Bu sonbahar/ kış sezonunda baş tacı yapacağınız; elbise ve eteklerde dahil olmak üzere takım ve trençkotlarla bile kullanabileceğiniz birbirinden farklı eşarp modelleri için çekmecelerinizde yer ayırın. İşte, bu sonbaharda adından sıkça bahsettirecek piliseli eşarp modelleri...

En iyi tesettür giyim markaları nedir? Tesettür giyim alışverişi nereden yapılır?İLİŞKİLİ HABEREn iyi tesettür giyim markaları nedir? Tesettür giyim alışverişi nereden yapılır?

2023 SONBAHARINA DAMGASINI VURACAK PİLİSELİ EŞARP MODELLERİ!

kadın tesettür piliseli eşarp modelleri

kadın tesettür piliseli eşarp modelleri

MOONCORN / Kadın Tesettür Lacivert Zebra Desen Pilise Eşarp: 250,00 TL

MOONCORN / Kadın Tesettür Buz Mavisi Akra Desen Pilise Eşarp: 282,00 TL

BİRBİRİNDEN FARKLI DESENLERE SAHİP PİLİSELİ EŞARPLAR!

2023 Sonbahar eşarp modellerinde klasik ancak şık tasarımlara ek olarak hemen her parçada tercih edilen çiçek ve geometrik şekiller yer alıyor. Kıyafetlerde tek renk seçimini tercih eden kişilerin kombinlerine muhteşem bir dokunuş katacak olan bu eşarp modelleri hemen her yaş grubuna hitap edebiliyor. 

2023 piliseli eşarp modelleri

2023 piliseli eşarp modelleri

MOONCORN / Kadın Tesettür Toz Pembe Asma Desen Pilise Eşarp: 250,00 TL

MOONCORN / Kadın Tesettür Küf Yeşili Liana Desen Pilise Eşarp: 250,00 TL

Tek renk piliseli eşarp modeli

Tek renk piliseli eşarp modeli

OZPRİVE SCARFS: Lana Piliseli Tesettür Eşarp - Acı Kahve / 239,99 TL

ENERJİNİZİ YÜKSELTECEK!

Şık davetlerin, ofis ortamlarının ve aniden gelişen buluşmaların kurtarıcısı olan bu eşarp modelleri sayesinde hiç düşünmeden hızla kombin oluşturabilirsiniz. Piliseli şal modelleri tok duruşu sayesinde hangi yüz şekline sahip olursanız olun kolayca şekil alabiliyor ve kayma yapmıyor.

Canlı renk piliseli şal modelleri

Canlı renk piliseli şal modelleri

MODA ALA / Piliseli Eşarp: 165,00 TL

Namaz kılmanın mekruh olduğu vakitler! Kaza ve nafile namaz ne zaman kılınmaz?

İLİŞKİLİ HABER

Namaz kılmanın mekruh olduğu vakitler! Kaza ve nafile namaz ne zaman kılınmaz?
Fatih Camii'nin yer altındaki gizemi: Karadeniz Medresesi Sarnıcı

İLİŞKİLİ HABER

Fatih Camii'nin yer altındaki gizemi: Karadeniz Medresesi Sarnıcı

BİR YORUM YAPIN 0