Fahriye Evcen yine ortalığı karıştırdı! Çantasının fiyatı dudak uçuklattı

Çerkez asılı güzel oyuncu Fahriye Evcen, hayatımıza Yaprak Dökümü'nde Necla karakterini oynayarak girdi. O günden bu yana ekranlarda olan güzel oyuncunun giyim tarzı oldukça beğeniliyor. Evcen, oğlu Karan ile uçakta çantasıyla boy gösterdi. Taktığı çantanın fiyatı ise dudak uçuklattı.

2017 yılında oyuncu Burak Özçivit ile evlenen ve magazin gündeminden bir gün olsun düşmeyen Fahriye Evcen, kıyafet tercihleriyle de dikkatleri üzerinde topluyor. Yıllar içinde kendine has bir giyim tarzı oluşturan Evcen, diğer oyunculara oranla aile bağlarına önem verdiğinden giyim konusunda da dikkatli olduğu gözlerden kaçmayan en önemli detaylardan biridir. Elmacık kemikleriyle güzel bir yüz hattına sahip oyuncu oğlu Karan'ı dünyaya getirdikten sonra bile güzelliğiyle dikkat çekmişti. Uzun süre ekranlardan uzak duran oyuncu şimdilerde Alparslan dizisiyle geri döndü. Bu yüzden ciddi bir eğitim sürecinde olan oyuncunun git gide daha fit olması taktir topladı. Ancak oyuncu bir yandan da sosyal medyayı ihmal etmedi. 

fahriye evcen çanta

fahriye evcen çanta

ÇANTASI FİYATI DUDAK UÇUKLATTI!

Fahriye Evcen Instagram hesabından oğlu Karan ile uçakta çekilmiş karesini paylaştı. Evcen’in taktığı çantasının fiyatı dudak uçuklattı. Fahriye Evcen'in kullandığı çantanın fiyatının 2 bin130 TL olduğu öğrenildi.

ÖZEL ÜRETİM CEKETLE REKOR KIRDI!

Öte yandan geçtiğimiz gün moda tasarımcısı Elvan Tığlıoğlu'nun tasarımı olan bir ceket giydi. Ceketin fiyatı ise dudak uçuklattı. Beğeni yağan fotoğrafta Evcen, ceketi ön plana çıkarmak için de siyah renkleri tercih etti. 

fahriye evcen ceketi

fahriye evcen ceketi

ELVAN IĞLI OĞLU JAQUETTE: 2,945.00 TL

Pelin AkilİLİŞKİLİ HABERPelin Akil'in en çok tercih ettiği kombinleri

GÜZEL OYUNCU FAHRİYE EVCEN'İN KOMBİNLERİ VE FİYATLARI

fahriye evcen kombini

fahriye evcen kombini

Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde günlük kıyafetlerle görüntülenen oyuncu Fahriye Evcen'in tercih ettiği çantanın fiyatı ortaya çıktı. 36 bin 200 TL olan çantayı spor bir kombinle değerlendirdi. Böylece klasik spor karışımı olan kombinleri tercih eden ünlüler kervanına katıldı. Ayrıca oyuncunun kullandığı içi kürklü kot ceketin fiyatı ise 2.345 TL'dir.

fahriye evcenin kıyafet tercihleri

fahriye evcenin kıyafet tercihleri

İVYPEOPLE ZEBRA DESENLİ ELBİSE: 120.00 TL

Asil bir giyim tarzı olan oyuncunun günlük yaşamında bile tercih ettikleri çok merak konusu oldu. Mütevazi ancak bir o kadarda şık olan oyuncu genellikle açık tonları tercih ediyor. 

günlük yaşamında fahriye evcen

günlük yaşamında fahriye evcen

Bunun yanı sıra etrafındaki insanlarla uyum içinde giyinmeyi de tercih eden oyuncunun oğlu Karan ve eşi Burak Özçivit ile parçalarının uyumu hayranlarının da hoşuna gitti. 

eşiyle uyumu

eşiyle uyumu

Günlük hayatında sık sık toplu saç kullanan oyuncu, daha çok şık kıyafetlerle dalgalı saçlarını açık bırakmayı seviyor. 

günlük hayatında

günlük hayatında

Sonbahar aylarında ince body üzerine kalın dış giyim giyen oyuncu daha soğuk havalarda ise kürklü parçaları tercih ediyor.

fahriye evcen kış tercihleri

fahriye evcen kış tercihleri

Ayrıca oyuncu kamera karşısında deri ağırlıklı kıyafetler giyiyor. Son paylaşımlarından biri olan siyah derili takımına hayranları beğeni yağdırmıştı. 

fahriye evcen deri tercihi

fahriye evcen deri tercihi

Makyaj tercihinde de genellikle kahve rengi tonları tercih eden oyuncu gözünün güzelliği ve elmacık kemiklerindeki dolgunluğu avantaja çevirebiliyor. 

fahriye evcen elbiseleri

fahriye evcen elbiseleri

İVYPEOPLE TOPARLAYICI KIYAFET: 116,10 TL

İVYPEOPLE TOPARLAYICI KIYAFET: 116,10 TL

İVYPEOPLE TOPARLAYICI KIYAFET: 116,10 TL

Kadın Konukevi Personeline ŞÖNİM ile Pozitif Psiko-Terapi eğitimi verildi

İLİŞKİLİ HABER

Kadın Konukevi Personeline ŞÖNİM ile Pozitif Psiko-Terapi eğitimi verildi

BİR YORUM YAPIN 3

Azea 2 yıl önce

Normal marka bir çanta bile en az 500 lira. Sizin fiyatlardan haberiniz yok.

merve 2 yıl önce

hepsi süs biberi, hiçbiri doğal güzelliğiyle meydanda değil

Toplam 4 beğeni

erkan 2 yıl önce

arkadaşlar sizene ne giyerse giyer ne alırsa alır bırakın bu işleri

Toplam 1 beğeni