En güzel süveter modelleri hangisi? Süveter nasıl kombinlenir?

Yeni süveter trendi, cool ve zarif bir çizgide daha modernleşmiş tarzda sokak stillerinde yer alırken, bize düşen onu en iyi haliyle kombinlemek ve seviyorsak gardırobumuza eklemek olmalı. Peki 2022'nin en güzel süveter modelleri hangisi? Süveter nasıl kombinlenir?

Genelde kış sezonunda elimiz en fazla kazak, hırka, sweatshirt gibi parçalara gidiyor. Şimdi bu parçaların yanına 90’lı yılların vazgeçilmezi süveterlerde dahil oldu. Süveter denince aklınıza okul yıllarında forma üzerine giyilen ya da dedelerimizin üşümekten korunmak için giydikleri süveterler gelmesin. Siz de sıradanlıktan biraz uzaklaşmak ve kendinize özgü bir tarz oluşturmak isterseniz mutlaka sezonun trend olan parçalarından süveterlere bir şans verebilirsiniz. Oldukça kolay kombinlenebilir olması nedeniyle büyük ilgi gören kadın süveter modelleri, göz alıcı renkleri ve desenleriyle adından sıkça bahsettirir.

2022İLİŞKİLİ HABER2022'nin en gözde trendi Triko ikili takımlar

PEKİ SÜVETER NASIL KOMBİNLENİR?

Günümüzde en trend kombinler arasında yer alan gömlekleri özellikle renkli bir kolsuz süveterle kullanabilir. Doğru kombinlendiği zaman oldukça beğeni toplar veya bir kareli süveter altına giyebileceğiniz açık tunik gömlekler, hoş bir duruş sergilemenize yardımcı olur. Özellikle beyaz, bej, buz mavisi, bebek mavisi, pastel sarı, pudra pembe gibi tonlar çok sevilir. Ayrıca altına giyeceğiniz pantolonu da gömlekle benzer tonlarda seçebilir ve muazzam bir uyum yakalayabilirsiniz.

Vesna

Vesna

Medine ipeği şal modelleri ve fiyatları 2022İLİŞKİLİ HABERMedine ipeği şal modelleri ve fiyatları 2022

Genel olarak hem kapalı giyimde hem de diğer tarzlarda süveter renkli ve desenliyse altına giyilecek ürünlerin ya da alt giyim ürünlerinin sade olması tercih edilir. Bununla birlikte farklı desenleri karıştırarak da benzersiz bir görünüm yaratabilir, çağdaş ve hoş bir duruş sergileyebilirsiniz.

vesna Kübra

vesna Kübra

Pantolon, etek, tayt gibi farklı parçalarla bir arada kullanım imkânı sunan kadın süveter modellerini şık ve modern bir elbiseyle de kombinleyebilirsiniz.

Kış aylarına uygun desenli eşarp modelleri 2022İLİŞKİLİ HABERKış aylarına uygun desenli eşarp modelleri 2022

Renkli süveterlerle sade ve tek renkli bir elbiseyi bir arada kullanabilir, hareketli aksesuarlarla kombinlerinize benzersiz bir dokunuş kazandırabilirsiniz. Elbiselerinizin üzerine isterseniz kısa isterseniz de uzun süveterlerden giyerek hem farklı hem de şık kombinler elde edebilirsiniz.

Sidney nerede? Sidney'de gezilecek yerler nerelerdir? Sidney'e nasıl gidilir?

İLİŞKİLİ HABER

Sidney nerede? Sidney'de gezilecek yerler nerelerdir? Sidney'e nasıl gidilir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0