Londra Moda Haftasında dini değerler hedef alındı!

Londra Moda Haftası kapsamında düzenlenen defilede Irina Shayk birbirinden ilginç kıyafetleri podyumda sergiledi. Sergilenen kıyafetlerde dini değerlerin hedef alınması dikkatlerden kaçmadı. Bir araya getirilen renkli ve parlak kumaşlarla tasarlanan kıyafet Müslüman kadınların giydiği çarşafa benzetildi. Moda adı altında İslami değerlere yine hakaret edildi.

Londra Moda Haftasında Irina Shayk baş model oldu. Dünyaca ünlü marka Matty Bovan defilesinde 36 yaşındaki modelin giydiği kıyafetler görenleri şaşkına çevirdi. Geçen yıllarda Gucci markası da moda adı altında baş örtüsünü erkek modellere giydirerek dini değerlere hakaret etmişti.

Justin Bieber sahneye başörtüsü ile çıktı! Hayranları çıldırdı...İLİŞKİLİ HABERJustin Bieber sahneye başörtüsü ile çıktı! Hayranları çıldırdı...

Her yıl düzenli olarak moda haftalarında Batı medeniyeti(!) dini değerleri hedef gösteren tasarımlara bir yenisini ekledi. Ciddi bir hayran kitlesi olan Shayk'aya renkli ve parlak kumaşlardan oluşan bir kıyafet giydirildi. Ancak kıyafetin Müslüman kadınlarının giydiği çarşafla benzer olması tepkilere neden oldu.

Tüm tepkilere rağmen Shayk sosyal medya hesabından küstahça bir açıklama yaptı: "Teşekkürler Matty Bovan. Senin yaratıcı yolculuğunun bir parçası olmaktan mutluyum."

Irina Shayk

Irina Shayk

Moda ve sanat adı altında sürekli olarak dini değerlerin hedef gösterilip akabinde özgürlük algısı oluşturulmaya çalışılıyor. 

londra moda haftasında dini değerler hedef alındı

londra moda haftasında dini değerler hedef alındı

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Ünlü model Bella Hadid saldırıya uğrayan Müslüman öğrenciye sahip çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü model Bella Hadid saldırıya uğrayan Müslüman öğrenciye sahip çıktı!

BİR YORUM YAPIN 16

hasan 2 yıl önce

müslümanlar neden sizin kutsallarınıza hakaret etmiyor hz meryem ve hz isa ya müslüman yada farklı insanlar saygısızca hakaret edsek karikatürlerini aşağılayarak çizsek sizin hoşunuza gidermiydi ey hırıstiyanlar siz değilmisiniz 8 haçlı seferi yapanlar ve günümüzde çıkardığınız savaşları düşünün sömürgeciler

Bir Dost 2 yıl önce

Kutsal olmayan şeylere kutsallık yüklemeyin. Eşarp ya da türban kutsal değildir. Kutsal olan Kuran, Peygamber, bayrak gibi şeylerdir.

TIRPAN 2 yıl önce

Yapinizda bozukluk varsa bize mimarlık düşmez

TIRPAN 2 yıl önce

Hiç birseyden çekmedik bu imansızlar dan çektiğimiz kadar

temsil 2 yıl önce

biz evvela sabah programlarındaki magazin gıybet dedikodu kanalları protesto edelim sabah yayınları resmen göz zinası gıybet yani ülkemizde müslümanca yaşıyormuyuz 3 kanal izliyorum gerisi yok en müslüman dediğimiz kanallarda bile magazin göz zinası hatalıysam düzeltin

Toplam 11 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun