Petek Dinçöz'ün gelinliği düğüne damga vurdu!

İş insanı Serkan Kodaloğlu'ndan boşanan şarkıcı Petek Dinçöz, çocukluk arkadaşı işletmeci Nida Büyükbayrakdar ile nikah masasına oturdu. Dinçöz, düğünü için tercih ettiği gelinliğiyle tam not aldı. İşte Petek Dİnçöz'ün düğüne damga vuran gelinliği...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İş insanı Serkan Kodaloğlu 2014 yılında evlenip 5 ay önce yolları ayıran şarkıcı Petek Dinçöz, mutluluğu çocukluk arkadaşı işletmeci Nida Büyükbayrakdar'da buldu. Önceki gün Büyükbayrakdar ile dünyaevine giren Dinçöz, güzelliğiyle çok konuşulurken tercih ettiği gelinlik, tasarımıyla göz doldurdu. Adeta düğüne damga vuran gelinlik dillere dolandı.

Petek Dinçöz ve eşi Nida Büyükbayrakdar

Petek Dinçöz ve eşi Nida Büyükbayrakdar

5 ay önce 8 yıllık evliliğini noktalayan Petek Dinçöz yeniden evlendi!İLİŞKİLİ HABER5 ay önce 8 yıllık evliliğini noktalayan Petek Dinçöz yeniden evlendi!

GELİNLİĞİ TAM NOT ALDI

Büyükbayrakdar ile lüks bir otelde nikah ve düğün töreniyle evlenen Dinçöz'ün gelinliği davetliler ve hayranlarından büyük beğeni aldı.

Petek Dinçöz gelinliğiyle tam not aldı

Petek Dinçöz gelinliğiyle tam not aldı

Petek Dinçöz Büyükbayrak, balık kesim ve sade detaylı gelinlikle herkesin şahitliği eşliğinde, Nida Büyükbayrakdar 'a evet dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Polonya'da "Barış" temalı NATO Konseri düzenlendi

BİR YORUM YAPIN 0