Kadife nasıl kombinlenir? Kadife kombini nasıl yapılır?

Son yıllarda altın çağını yaşayan kadife parçalar, moda dünyasında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Pantolonlardan eteklere, elbiselerden ceketlere kadar akla gelebilecek her parçaya ihtişam katan kadifelerle siz de harika kombinler oluşturabilirsiniz. Peki kadife nasıl kombinlenir? Kadife kombini nasıl yapılır? İşte detaylar...

Kış mevsiminin sıcacık dokusunu yansıtan kadifeler, özellikle şubat ayında gardıropların vazgeçilmez parçalarından birini oluşturuyor. Lüks ve sofistike görünümünün yanı sıra rahatlığıyla da ön plana çıkan kadife, çok yönlü kullanım imkanına sahip olduğu için spor, klasik, casual, bohem ve retro tarz gibi birçok stille muhteşem uyum yakalamaktadır. Zahmetsizce şık olmanın anahtarı haline gelen kadife parçalarla her gün bambaşka bir görünüme kavuşabilirsiniz. Gelin, 2023 sonbahar trendlerine damga vuran kadife parçalara birlikte göz atalım.

Sweatshirt kombini nasıl yapılır? Sweatshirt kombini yapmanın 5 farklı yoluİLİŞKİLİ HABERSweatshirt kombini nasıl yapılır? Sweatshirt kombini yapmanın 5 farklı yolu

KADİFE KOMBİN VE KIYAFET ÖNERİLERİ

Kadınların tarzının kilit noktasını oluşturan takım elbiseler, özellikle son yıllarda yoğun ilgi görüyor. Hem iş dünyasında hem de şık bir davette klas bir görünüm sergilemeye yardımcı olan takım elbiselerde genellikle saten kumaşın hakimiyet kurduğunu görüyoruz. Ancak sonbahar aylarında yumuşacık dokusuyla iç ısıtan kadifeler, takım elbiseleri gündelik bir görünümden çıkararak farklı bir hava katıyor.

Kadife takım elbise

Kadife takım elbise

Eğer casual bir şıklık oluşturmak isterseniz kadife takımları basic bir tişört ve spor ayakkabıyla kombinleyebilirsiniz. Daha klasik görünmek için de gömlekler ile kombinleyerek kadife takımlarınıza asalet katabilirsiniz. 

Kadife takım elbise kombinleri

Kadife takım elbise kombinleri

Eğer kadifeleri takım olarak değil de tek parça halinde kullanmak isterseniz yüksek bel kadife pantolonlarla tarzınızı zenginleştirebilirsiniz. Hafif bol kesimli kadife pantolonlarla şifon gömlek, balıkçı yaka triko kazak ya da büstiyeri bir araya getirerek enfes bir görünüm yakalayabilirsiniz. 

Kadife pantolon kombinleri

Kadife pantolon kombinleri

Spor ayakkabı ya da ince topuklu ayakkabılar ile günün her saati şık olmayı vadeden kadife pantolonlar, mutlaka her kadının dolabında olması gereken parçaların başında yer alıyor. 

Kadife pantolon kombinleri

Kadife pantolon kombinleri

Kadifenin en zarif halini stilinizde kullanmak isterseniz bordo, yanık sarı, koyu yeşil ve çivit mavi tonlarının iddiasından faydalanabilirsiniz.

Kadife elbise

Kadife elbise

Kalem formlu midi elbiseler ya da tamamen kadifeyi ön plana çıkaran maxi boy elbiselerle sonbahar kış mevsimlerine uygun bir görünüm oluşturabilirsiniz. 

Kadife elbise modeli

Kadife elbise modeli

Kadifelerle feminen bir stil oluşturmak için eteklerinizde de kadife dokusuna yer açabilirsiniz. Boğazlı bir body ve şık bir çizmeyle kombinleyeceğiniz kadife etekler, gündelik yaşantınızda kurtarıcı bir kombin oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Kadife etek kombini

Kadife etek kombini

Kadifeyi detaylarda kullanmaktan yanaysanız aksesuarlarda da bu dokuya yer açabilirsiniz. Kadife çantalar ve kemerler bu noktada harika bir seçim olacaktır.

Kadife çanta modeli

Kadife çanta modeli

Tüy dökücü krem nasıl kullanılır? Tüy dökücü kremler zararlı mı? En iyi tüy dökücü krem

İLİŞKİLİ HABER

Tüy dökücü krem nasıl kullanılır? Tüy dökücü kremler zararlı mı? En iyi tüy dökücü krem
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0