Ramazan Bayramı'nda nasıl giyinilir? Ramazan Bayramı'na özel kombin önerileri ve fiyatları

Ramazan Bayramı'nda şık ve özenli bir görünüme sahip olmak istiyorsanız sezonun en yeni ve çarpıcı parçalarını bir araya getirerek birbirinden güzel kombinler yapabilirsiniz. Peki Ramazan Bayramı'nda nasıl giyinilir? Bayrama özel tesettür kombinler nasıl yapılır? İşte, tüm bu soruların yanıtı haberin devamında...

Eş, dost ve akrabalarla bir araya geldiğimiz bayramlar, kaç yaşında olursak olalım hepimizin heyecanla beklediği en güzel hatıralar olarak hafızalarımızda yer ediniyor. Özenle hazırlanmış sofralar, tertemiz ütülenmiş kıyafetler ve kahkaha dolu sohbetlerin eşlik ettiği bayram günlerini en güzel halinizle karşılamak isterseniz sizler için hazırladığımız şık kombinlere göz atabilirsiniz. Gelin,  3 farklı bayram kombinine birlikte bakalım.

Vücut tipine göre pantolon seçimi nasıl yapılır? Vücut tipine göre kadın pantolon modelleriİLİŞKİLİ HABERVücut tipine göre pantolon seçimi nasıl yapılır? Vücut tipine göre kadın pantolon modelleri

BAYRAM KOMBİNİ NASIL YAPILIR? BAYRAMA ÖZEL KOMBİN ÖNERİLERİ VE FİYATLARI

  • DOĞANIN ESİNTİLERİNİ HİSSEDİN

Nisan ayının henüz başındayken başlayan Ramazan Bayramı'nda ilkbahar mevsiminin tüm enerjisi dört bir yanda hissediliyor. Siz de bayramda doğanın esintilerini kıyafetlerinize taşımak isterseniz LC WAIKIKI markasına ait bej rengi üzerine küçük çiçek desenli şifon elbiseyi satın alarak işe başlayabilirsiniz. Ardından İnci Selen markasına ait krem rengindeki sevimli babetler ile Housebags markasının krem rengindeki baget çantasını bir araya getirebilirsiniz. Aksesuarda ise Koton markasının altın rengindeki 5'li yüzük seti ve Aqua Di Polo markasının somon rengindeki geometrik şekilli güneş gözlüklerini tercih edebilirsiniz. Son olarak Armanda markasına ait kiremit rengindeki ipek şal ile imza stilinizi oluşturabilirsiniz.

BAYRAM KOMBİNİ

BAYRAM KOMBİNİ

  • LC WAIKIKI CLASSİC FIRFIRLI DİK YAKA ÇİÇEKLİ UZUN KOLLU KADIN ŞİFON ELBİSE​: 699,99 TL
  • MARJIN KREM RENGİ BABET: 599,00 TL
  • LC WAIKIKI DERİ GÖRÜNÜMLÜ BEJ RENGİ TOTE ÇANTA: 499,99 TL
  • KOTON 5'Lİ YÜZÜK SETİ: 229,99 TL
  • ARMANDA KİREMİT RENGİ İPEK ŞAL 3011 : 1.695,00 TL

 

  • PEMBENİN ENERJİSİNE ŞANS VERİN

Baharın en güzel renklerinden biri olan pembe, neredeyse her kadının gardırobunun ana renklerinden biri. Eğer bayramda zarif ve göz kamaştıran bir kombin yapmak isterseniz ilk olarak Trendyolmilla markasına ait ekru rengindeki bol paça pantolon ve DEFACTO markasına ait fuşya rengindeki basic gömleği satın alarak işe başlayabilirsiniz. Daha ilk bakışta dikkat çeken bu pembe rengi vurgulamak isterseniz Nişantaşı Shoes markasına ait fuşya rengindeki saten topuklu ayakkabıyı kullanabilir, çanta olarak da Parigi markasına ait ekru renkteki mini çantaya şans verebilirsiniz. Bahar aylarında tüm cömertliğini sergileyen güneşe karşı korunmak için Angel Eyes markasının pembe ve kahve tonlarındaki güneş gözlüğünü de bu kombinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Son olarak Armine markasının pembe, ekru ve kırmızı detaylı eşarbıyla görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. Böyle hoş bir kombin ile girdiğiniz her ortamda iz bırakmak isterseniz de Giorgio Armani markasına ait My Way isimli parfüme göz atabilirsiniz!

Bayramda kombin önerileri

Bayramda kombin önerileri

  • TRENDYOLMİLLA EKRU DÜĞMELİ PANTOLON: 399,99 TL
  • DEFACTO FUŞYA BASİC KETEN GÖMLEK: 549,99 TL
  • NİŞANTAŞI SHOES FUŞYA SATEN TOPUKLU AYAKKABI NSN-GP5605K: 719,90 TL
  • PARİGİ EKRU ÇAPRAZ ÇANTA CRXAW220024: 382,99 TL
  • ANGEL EYES PEMBE SMALL GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ: 482,82 TL
  • ARMİNE SPORT EŞARP 3150p-05 - Tivil 3150PT: 320,00 TL
  • GİORGİO ARMANİ MY WAY 30 ML PARFÜM: 2.300,00 TL

 

  • ÖZGÜR VE KONFORLU

Açık mavinin özgür dokunuşunu stilinize yansıtabileceğiniz bu kombinde Defacto markasının oversize basic kısa kollu t-shirt'ü ile LC WAIKIKI markasının açık mavi rengindeki blazer ceketini bir arada kullanabilirsiniz. Ardından İpekyol markasına ait bej rengindeki skinny fit pantolon ve Marjin markasına ait bej rengindeki yüksek taban spor ayakkabılarını bir araya getirebilirsiniz. Açık maviyi pekiştirmek için Nine West markasına ait Poncı isimli çantayı kullanabilir, aksesuarda ise Yargıcı markasına ait altın kaplama kolyeyi tercih edebilirsiniz. Son olarak İpekevi markasına ait Rope isimli bej ve mavi detaylı şalını kullanabilirsiniz.

Bayramda tesettür kombin önerileri

Bayramda tesettür kombin önerileri

  • LC WAIKIKI BLAZER CEKET S3GT84Z8. 999,99 TL
  • DEFACTO OVERSİZE FİT BASİC KISA KOLLU TUNİK: 149,99 TL
  • İPEKYOL SKİNNY FİT PANTOLON IS1230003191003: 899,00 TL
  • MARJİN YÜKSEK TABAN SNEAKER 3210277405-2: 699,99 TL
  • YARGICI ALTIN KAPLAMA KOLYE 22KKBJ8147: 1.199,99 TL
  • İPEKEVİ ROPE BEJ TİVİL İPEK EŞARP MODEL 2: 1.500,00TL 
En pratik bayram makyajı nasıl yapılır? Doğal bayram makyajı yapımı

İLİŞKİLİ HABER

En pratik bayram makyajı nasıl yapılır? Doğal bayram makyajı yapımı
Çocuklarla bayramda yapılacak etkinlikler nelerdir? Ailecek vakit geçirilecek aktiviteler

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklarla bayramda yapılacak etkinlikler nelerdir? Ailecek vakit geçirilecek aktiviteler
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0