Erkek kıyafet kombini nasıl yapılır? Kurban Bayramı'na özel erkek kombinleri

Çoğu zaman standart parçaların öne çıktığı erkek modası, son yıllarda zengin ve çeşitlilik esaslı bir bakış açısı benimsiyor. Pek çok stil, renk ve desenin iç içe geçtiği erkek modasında doğru parçaları bir araya getirerek enfes bir görünüm oluşturmak mümkün. Kurban Bayramı'na özel erkekler için hazırladığımız 3 farklı kombin önerisi için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz...

Bayram heyecanı dört bir yanda hissedilirken 7'den 70'e herkes bu mutluluğa ortak olmak için sevdikleriyle bir araya geliyor. Özenle hazırlanmış adeta görsel bir şölen niteliğindeki sofralar ve keyif dolu sohbetlerin eşlik ettiği bayram günlerinde hem evimizin tertemiz olmasına hem de özenli görünmeye dikkat ediyoruz. Kimi zaman yeni aldığımız parçalarla hoş bir görünüm oluştururken kimi zaman da özel günlerin vazgeçilmezi kıyafetlerimizle bayram ziyaretlerine gidiyoruz. Çoğu zaman kadınlar için hızlı ve pratik bir şekilde yapılan bu adım erkekler için zorlayıcı olabiliyor. Gelin, Kurban Bayramı'na özel erkekler için en güzel kombin önerilerine birlikte göz atalım.

Kurban BayramıİLİŞKİLİ HABERKurban Bayramı'nda nasıl giyinilir? Kurban Bayramı kombinleri

KURBAN BAYRAMI'NA ÖZEL ERKEK KOMBİN ÖNERİLERİ

  • RAHAT VE ŞIK

Yaz aylarının vazgeçilmezi kısa kollu gömlekler ve kot pantolonlarla şık bir bayram kombinini rahatlıkla yapabilirsiniz. Bunun için D'S Damat markasına ait son dönemlerin popüler rengi "İndigo" renkli kısa kollu gömlek ile Bershka markasına ait kot pantolonu bir araya getirebilirsiniz. Gömlek ve pantolon arasında keskin bir geçiş olmaması adına Niğde Çanta markasının lacivert renkli deri kemerini kullanabilirsiniz. Ardından kot görünümünü pekiştirmek için Converse markasının Chuck Taylor All Star isimli kot rengindeki ayakkabısını tercih edebilirsiniz. Son olarak Happy-Nes markasına ait lacivert renkli örgü bileklik ile görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Kurban Bayramına özel erkek kombin önerileri

Kurban Bayramına özel erkek kombin önerileri

  • DS DAMAT RELAXED INDİGO %100 PAMUK GÖMLEK: 399,20 TL
  • BERSHKA WİDE LEG 90'S JEAN 0319/335/400: 499,95 TL
  • NİĞDE ÇANTA CASUAL DERİ LACİVERT KEMER: 179,90 TL
  • HAPPY-NES LACİVERT ÖRGÜ BİLEKLİK: 115,00 TL
  • CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR: 1.599,00 TL

 

  • SİYAH VE BEYAZ ASALETİ

Her dönem, her tarz ve her yaş grubunun olmazsa olmazı siyah ve beyaz uyumu, moda dünyası başta olmak üzere ev dekorasyonundan makyaj önerilerine kadar pek çok alanda zamansız bir görünümün sırrı haline geliyor. Siz de yaz sezonunda bu ikiliye şans tanımak isterseniz Mango markasına ait pilili bermuda siyah şort ile Levi's markasının beyaz logo detaylı tişörtünü bir araya getirebilirsiniz. Ardından yaz mevsiminin sevilen parçalarından Livi markasının hakiki deri siyah sandaletleri ve Vakko markasının siyah deri çantasıyla harika bir uyum yakalayabilirsiniz. Şort ve tişört arasındaki geçişin tamamlayıcı bir etkiye sahip olması için Calvin Klein markasının CK logolu kemeri iyi bir tercih olacaktır. Sıra geldi aksesuar seçimine! Siyah ve beyaz renklerine aksesuar seçerken altın renginden kaçınmanızı tavsiye ederiz. Bunun yerine gümüş detayların öne çıktığı aksesuarlar seçmeniz göz yormayan bir görünüm yakalamanızı sağlar. Calvin Klein markasına ait zincir şeklindeki gümüş renk bileklik ve Beymen Club markasının aynı formdaki zincir kolyesi bu noktada doğru tercih olabilir. Son dokunuşta ise Tom Ford markasına ait siyah güneş gözlüğüyle görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Kurban Bayramına özel erkek kombin önerileri

Kurban Bayramına özel erkek kombin önerileri

  • MANGO PİLİLİ PAMUKLU BERMUDA ŞORT 47007813: 559,99 TL
  • LEVİ'S BEYAZ ERKEK TİŞÖRT 121655: 449,90 TL
  • İLVİ TİMPU HAKİKİ DERİ SİYAH SANDALET 0911.1001:1.749,30 TL
  • VAKKO DERİ ÇANTA: 3.217,00 TL
  • CALVİN KLEİN CK BUCKLE KEMER: 1.249,00 TL
  • CALVİN KLEİN ICONİC ID BİLEKLİK: 2.628,00 TL
  • BEYMEN CLUB ZİNCİR KOLYE: 1.199,00 TL
  • TOM FORD CROSBY UNİSEX GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ: 10.923,30 TL

 

  • KETEN KONFORU

Ve geldik son kombin önerimize! Kavurucu yaz sıcaklarında kurtarıcı bir rol üstlenen keten kumaşlar, hem ferah hissettiriyor hem de sade bir görünüm elde etme imkanı sunuyor. Siz de bu bayram keten rahatlığını tarzınıza yansıtmak isterseniz ilk olarak Zara markasının bej rengindeki keten kısa kollu gömleği ile aynı markaya ait pantolonu satın alabilirsiniz. Ardından Calvin Klein markasına ait bej rengindeki espadril ayakkabılarıyla keten kumaşa ve renge uygun bir bakış açısı benimseyebilirsiniz. Yaz sıcaklarından korunmak için Barts markasının Nasyo isimli bej rengindeki cap şapkasını kullanabilirsiniz. Son olarak Vakkorama markasına ait Rains isimli bej rengindeki cüzdan ve Calvin Klein markasına ait Iconic Mesh isimli gold saatiyle görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Kurban Bayramına özel erkek kombin önerileri

Kurban Bayramına özel erkek kombin önerileri

  • ZARA VİSKOZ KETEN GÖMLEK 4432/410: 549,95 TL
  • ZARA KETEN GÖRÜNÜMLÜ PANTOLON 7147/403: 699,95 TL
  • CALVİN KLEİN BEJ RENKLİ ESPADRİL: 1.889,00 TL
  • BARTS NASYO BEJ RENKLİ CAP ŞAPKA: 719,00 TL
  • VAKKORAMA RAİNS BEJ RENK CÜZDAN: 431,00 TL
  • CALVİN KEİN ICONİC MESH GOLD SAAT WU25200034000: 5.814,00 TL
Plaj çantasına ne koyulur? Plaj çantasında olması gereken kozmetik ürünler

İLİŞKİLİ HABER

Plaj çantasına ne koyulur? Plaj çantasında olması gereken kozmetik ürünler
Türkiye'de kadınlar plajı nerelerde var? Kurban Bayramı tatilinde kadınlara özel plajlar

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'de kadınlar plajı nerelerde var? Kurban Bayramı tatilinde kadınlara özel plajlar
Kordon kanı nedir? Kordon kanı ne işe yarar? Kordon kanı saklamak mantıklı mı?

İLİŞKİLİ HABER

Kordon kanı nedir? Kordon kanı ne işe yarar? Kordon kanı saklamak mantıklı mı?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0