Bikini üstü nasıl kombinlenir? Bikini üstüne ne giyilir?

Farklı renk, desen, model ve fiziğe uygun olarak tasarlanan bikini modelleri arasından seçiminizi yaptıktan sonra bikini üstüne uygun havalı parçaları kullanabilirsiniz. Bunun için tatil valizinizde yer alacak birkaç parçayla hem rahat hem de şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Peki bikini üstü nasıl kombinlenir? İşte tüm detaylar haberin devamında...

Masmavi, çarşaf gibi berrak sular, altın rengi kumsallar ve sıcacık dokusuyla tüm görkemini gözler önüne seren güneş... İşte yaz mevsimini tanımlamanın en kolay ve en basit yolu belki de deniz, kum ve güneş üçlüsüdür. Doğanın uyanışa geçtiği yaz aylarında doyasıya gezmek ve eğlenmek istiyoruz. Plajların şenlendiği yaz sezonunda rengarenk bikini ya da mayoların yanı sıra sahilde yürürken ya da bir şeyler atıştırırken bikini üstüne uygun parçaları da yanımızda götürüyoruz. Gelin, bikini üstünü kombinlemenin en etkili yollarına birlikte göz atalım.

Beachcore trendi nedir? Beachcore stil giyim tarzı nasıl olur?İLİŞKİLİ HABERBeachcore trendi nedir? Beachcore stil giyim tarzı nasıl olur?

BİKİNİ ÜSTÜ NASIL KOMBİNLENİR? BİKİNİ ÜSTÜNE NE GİYİLİR?

Bikini üstüne en uygun parçaların başında elbette konforun sembolü haline gelen şortlar geliyor. Eğer tek renk veya sade bir bikini modelini satın aldıysanız desenli hoş bir şort ya da şort etek üzerine bir gömlekle rahat bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bikini üstü kombinleri

Bikini üstü kombinleri

Sıcak havalarda ferah hissettiren bu hafif parçaların bazıları suya dayanıklı kumaş özelliğiyle ön plana çıkıyor. Bu tür deniz şortlarının bikini üstleriyle kullanılma imkanı da olduğu için hem deniz hem de kumsalda tercih edebilirsiniz.

Deniz şortu

Deniz şortu

Plaj kombinlerinin olmazsa olmazlarından bir diğeri ise elbette pareo. Boy ve kiloya orantılı olarak uzunluğu değişkenlik gösterebilen pareo, farklı renk ve desenleriyle tek bir bikiniyle çeşitli görünümler yakalama imkanı sunuyor. İster bele bağlanarak ister omuza örterek kullanabileceğiniz pareo, az yer kapladığı için valinizi hazırlarken de size kolaylık sağlayacaktır. 

Bikini üstü pareo kombini

Bikini üstü pareo kombini

Şık bir plaj stili oluşturmanın en etkili yollarından biri de bikini üstüne tercih edilebilen uçuş uçuş elbiseler olacaktır. Yaz aylarına uygun pembe, mavi, kırmızı, turuncu ya sarı gibi renklerdeki elbiselerle canlı ve parlak bir görünüm elde edebilirsiniz.

Plaj elbise kombini

Plaj elbise kombini

Eğer uzun ömürlü ve her bikini takımıyla uyumlu bir plaj elbisesi almak isterseniz 'beyaz' mutlaka ilk seçeneğiniz olmalı.

Bikini üstü elbise kombini

Bikini üstü elbise kombini

Elbise yerine maxi boy eteklerde plaj kombini yaparken enfes bir görünüm yakalamanızı sağlayacaktır. Çiçek, yaprak desenli eteklerle bikini üstünü bir araya getirebileceğiniz gibi örgü ya da hasır etekleri de tercih edebilirsiniz.

Bikini üstü etek kombini

Bikini üstü etek kombini

Buharlı vantilatör işe yarıyor mu? Buharlı vantilatör soğutuyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Buharlı vantilatör işe yarıyor mu? Buharlı vantilatör soğutuyor mu?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

hakan 8 ay önce

en iyisi bikini giymeyin haşema uygun