2 yıldır aynı montu giyen Victoria Beckham gündem oldu!

İngiltere Milli Takım’ın eski kaptanı David Beckham, eşi Victoria Beckham’ın 2 yıldır aynı montu giymesi sosyal medyada gündem oldu. Modacılık yapan Beckham, 12 yaşındaki kızı hafta sonu gezmesi için eğlence parkına götürdü. Beckham'ın geçen yılki eski montunu hâlâ kullanması ise herkesi şoke etti.

Modacılık yapan Victoria Beckham dünyaca ünlü futbolcu David Beckham'la evlendikten sonra adeta bu ününü ikiye katladı. 12 yaşındaki kızı hafta sonu gezmesi için eğlence parkına götüren Beckham'ın geçen yılki eski montunu hâlâ kullanması ise herkesi şoke etti.

2 YILDIR AYNI MONTU GİYİYOR!

Modacı olması ve magazin gündeminin en çok merak edilen çiftleri arasında olmasıyla da çok konuşulan Victoria Beckham yeni yıl eğlencesinde baştan aşağı siyahlara büründü. Etraftakilerin ilgisini çekmemek için sade giyinen Victoria Beckham'ın eski montunu hâlâ kullanması çok konuşuldu.

Bir giydiğini bir daha giymeyen ünlüler arasında yer alan ünlü modacının bu hareketi herkesi şaşırttı. 

 

Gupse Özay'dan samimi itiraf: "Kızım sürekli 'babam' diyor"

İLİŞKİLİ HABER

Gupse Özay'dan samimi itiraf: "Kızım sürekli 'babam' diyor"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Volkan 5 ay önce

ben 10 yıldır giyiyorum