Gupse Özay'dan samimi itiraf: "Kızım sürekli 'babam' diyor"

Ünlü oyuncu Gupse Özay, 2020 yılında hayatını birleştirdiği meslektaşı Barış Arduç ve kızları Jan Asya ile ilgili samimi itiraflarda bulundu. Ünlü oyuncunun o açıklamaları yüzleri gülümsetti.

Birlikte yer aldıkları 'Deliha' filminin setinde tanışan ve arkadaşlıklarını ileriye taşıyarak 2020 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncular Gupse Özay ve Barış Arduç, 2022 yılında kızları Jan Asya'yı kucaklarına aldı. Şimdilerde yeni filmi 'Lohusa'nın çekimlerini tamamlayan ünlü oyuncu Gupse Özay geçtiğimiz günlerde eşi ve kızı hakkında samimi açıklamalar yaptı.

Gupse Özay ve Barış Arduç

Gupse Özay ve Barış Arduç

Gupse ÖzayİLİŞKİLİ HABERGupse Özay'ın Lohusa filminin ilk tanıtımı yayınlandı!

"DEVAMLI 'BABAM' DİYOR"

Özay, senaryosunu kendi kaleme aldığı; bir anne ile babanın doğumdan sonra yaşadıkları komik olayları anlatan 'Lohusa' filminin çekimlerinin son gününde basın mensuplarını sorularını yanıtladı. Set yoğunluğu sebebiyle kızları Jan Asya'ya eşi Barış Arduç'un baktığını söyleyen Özay açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Barış şu an evde bebekle ilgileniyor. İyi tarafları var, kötü tarafları var. İyi tarafı; ben güvenerek ve mutlu şekilde çocuğumu babasına bırakıp çalışabiliyorum fakat çocuk tam bir babacı oldu. Devamlı 'babam' diyor. O da işin kötü tarafı oldu. Erkek erkeğe yemeğe gidiyor tabii ama az gidiyor. Her anne-baba gibi biz de düşkünüz çocuğumuza. Kız çocukları ile babaları arasında başka bir aşk oluyormuş, onu deneyimledim. O yüzden büyük bir aşk ve bağ var, bana da çalışmak için özgürlük var."

Gupse Özay kızları hakkında konuştu

Gupse Özay kızları hakkında konuştu

"ÇOK KAYGILI BİR ANNEYDİM"

Nasıl bir hamilelik geçirdiği sorusunu da yanıtlayan ünlü oyuncu "Ben çok kaygılı ve panik anneydim, o büyüyüp kendini kurtaracak hale geldikçe ben rahatladım ama tatlı ve komik, bana çekti komik bir çocuk. Hamilelik aşırı kolaydı, doğduğu an hiç uyumadım çünkü uyursam çocuğa bir şey olacak gibi düşünüyordum. O yüzden 'Lohusa'nın birçok sahnesi, benim gerçek sahnelerim yani" cevabını verdi.

Gupse Özay

Gupse Özay

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gülben Ergen ayakta alkışlandı! Ödül töreninde Gazzeli çocukları hatırlattı

2 yıldır aynı montu giyen Victoria Beckham gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

2 yıldır aynı montu giyen Victoria Beckham gündem oldu!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0