2023-2024 kış modası hangi renk? 2024'te hangi renkler moda? 2023-2024 kış modası ve trendleri

Eylül ayıyla birlikte kendisini gösteren sonbahar mevsimi, yerini kış sezonuna bırakıyor. Birçok mağaza, vitrin düzenlemelerinde yaptığı değişiklikler ile kreasyonlarını ön plana çıkardı. Şişme montlardan kaşe kabanlara, yeleklerden kapitone kıyafetlere kadar birçok parça kışlık sezona uygun hale getirildi. Peki, 2023- 2024 kış modası hangi renk?23- 2024 kış sezonu trend renkler nelerdir? İşte, detaylar...

Bu yılın başlarında düzenlenen Paris, Milano ve New York moda haftalarında ünlü markaların kreasyonlarında sonbahar ve kış trend renklerine de yer verilmişti. Soğuyan havalar ile birlikte gözler ünlü markaların kreasyonlarına döndü. Önümüzdeki seneyi de kapsayan kış sezonu için moda akımlarını belirleyecek renkler ise moda dünyasında büyük yankı uyandırdı. Birçok marka vitrinlerinde bu renklere yer vermeye başlarken bizler de sizler için örnek kombinasyonlar hazırladık. Diğer her şeyi olduğu gibi gardıroplarımızı da etkileyen bu trend renkleri bakalım sizlerde bizler kadar sevecek misiniz? İşte, 2023-2024 kış sezonunun trend renkleri..

Yağmur çizmesi kombini nasıl yapılır? Yağmur çizmesi modelleri!Yağmur çizmesi kombinleri 2023İLİŞKİLİ HABERYağmur çizmesi kombini nasıl yapılır? Yağmur çizmesi modelleri!Yağmur çizmesi kombinleri 2023

2023-2024 KIŞ SEZONUNUN TREND RENKLERİ NELERDİR? KIŞ RENKLERİ İLE KOMBİN NASIL YAPILIR?

  • KAHVERENGİ

Her tonu ve birçok farklı parçaya kattığı kapsamlı mod ile oldukça sevilen kahverengi, 2023'ün bitmesine günler kala 2024 yılında da popülerliğini arttırarak devam edecek. 

2024 Trend renkleri nedir

2024 Trend renkleri nedir

Deri parçaların ağırlıklı olarak kullanıldığı bu sezonda kahverenginin sütlü tonunu ton sür ton olarak kullanarak deri midi boy bir etekle bir araya getirdik. Topuklu uzun çizmeler ve parlak kol çantasıyla oldukça feminen bir tarz kazanan deri etek modelini siz de kahverenginde değerlendirerek trend renk akımında kendi tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. 

  • KİRAZ KIRMIZISI

Yaz aylarına doğru şeftali tüyü, yeşil, turkuaz ve mavi gibi renklerin ön plana çıkacağı 2024 sezonunun henüz kış aylarındayken kırmızının en güzel tonlarından biri olan kiraz kırmızısı ön plana çıktı. Birçok ünlü markanın birden fazla parçalarda değerlendirdiğini görebileceğiniz kiraz kırmızısı, 2023-2024 kış modasında trend renklerden!

2024 Trend renkler kiraz kırmızı kombin

2024 Trend renkler kiraz kırmızı kombin

Oldukça şık detaylar ile oluşturduğumuz kombini yalnızca trend olan rengi göstermekten ziyade yeni yılda etkinlik planı yapan kişiler için de kombin önerisi olarak değerlendirmek istedik. Suni kürk ve şık ayakkabı detaylarıyla sizce de yeni yıl kutlamaları için ideal bir kombin değil mi?

  • GRİ

Kasveti ve monotonluğu çağrıştırdığı inanılan gri rengi, zannedilenin aksine tonları ve seçenekleriyle oldukça iddialı hale getirilebilen ve uyumu oldukça kolay elde edilen bir renktir. Birçok takı seçeneği ve şık parçalar ile kombinlediğimiz gri rengi, bu sezonun trend renkleri arasında!2023 Trend renkleri

2023 Trend renkleri

Moda dünyasında söylenenlerin aksine sınır yoktur. Uçsuz bucaksız bir deryada bin bir çeşit balık varken yalnızca bir balık olduğunu iddia etmek sizce de manasız değil mi? Moda dünyası da aynı bu şekilde. Örneğin, maxi boy elbiseler ile uzun çizmeler olmaz deniyor. Neden olmasın? İhtişamı yeter!

  • LACİVERT

2023-2024'ün trend renkleri arasından bir diğeri de lacivert rengi! Gecenin görkemli halini kombinlerimize taşıyoruz...

2023 2024 Trend renkler lacivert kombin

2023 2024 Trend renkler lacivert kombin

Özellikle rutine binmiş kombinlerde örneğin okula, ofise ya da dershaneye giderken kıyafet seçimlerinde gardıroplarımızla mücadele verebiliyoruz. Bu tarz günlerin kurtarıcı parçaları da genellikle wide leg pantolonlar ya da jean parçalar oluyor. İşte, lacivertin trend rengi olarak seçilmesi bu konuda oldukça işimize gelen bir haber aslında. Lacivert bir kumaş pantolon, beyaz bir sneaker ve triko kazak tüm bu parçaları bir araya getirdiğin kombin o günün kurtarıcısı olacaktır. Peki, sence sezonun trend renklerinden hangisi seni yansıtıyor?

Leke Protokolü nedir ve nasıl yapılır? Leke Protokolü cilde zarar verir mi?

İLİŞKİLİ HABER

Leke Protokolü nedir ve nasıl yapılır? Leke Protokolü cilde zarar verir mi?
Pnömoni nedir, Pnömoni belirtileri nelerdir? Çin'deki gizemli Pnömoni virüsün tedavisi

İLİŞKİLİ HABER

Pnömoni nedir, Pnömoni belirtileri nelerdir? Çin'deki gizemli Pnömoni virüsün tedavisi
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0