Evlerinizi doğal ürünlerle temzileyin

Ev temizliğinde doğal temizlik maddeleri kullanmak ister misiniz? İşte sizlere doğal minerallerden üretilen ve içerisinde çok az kimyasal barındıran maddeler...

Bu maddeler tamamen doğal minerallerden ve çok az kimyasaldan oluşuyor. 

İşte o maddeler: 

Aromatik uçucu yağlar:

Lavanta, gül yağı gibi aromatik yağlar hem güzel kokar hem de ev temizliği konusunda hanımların yardımcısı olabilirler. Aromatik yağların antiseptik, antibiyotik ve anti bakteriyel özellikleri mevcuttur. Bunların yanında ruhsal olarak rahatlatırlar.

Boraks:

Su, oksijen ve sodyumdan meydana gelen boraks koku giderici ve dezenfektan özelliklere sahiptir. Boraks doğal kaynaklı bir mineraldir. Küflenmenin önüne geçer. Boraks lavoba açıcı olarak rahatlıkla kullanılabilir. Buna rağmen insanlar için zehirli olabilir bu sebeple ağza ve buruna gelmemelidir.

Beyaz sirke:

Beyaz sirke aslında sirke ruhuna verilen addır. Beyaz sirke şeker pancarı ya da mısır şekeri kullanılarak üretilir. Evlerde bulunan bakteri ve virüslere karşı etkilidir. Ev temizliğinin yanında beyaz sirke çamaşırlarda yumuşatıcı olarak da kullanılabilir.

Arap sabunu:

Arap sabunu bitkisel ve hayvansal yağ asitlerinden üretilir. Arap sabunu çok az oranda kimyasal içerir ve ev temizliğinde kolaylıkla kullanılabilir.

Sodyumbikarbonat:

Özellikle mutfak temizliği için bulunmaz bir nimettir. Sodyum bikarbonat beyazlatıcı etkiye sahip olup fırın temizliğinde rahatça kullanılabilir. 

BİR YORUM YAPIN 0