Zeynep Yazıcı herkesin konuştuğu videosunu anlattı

Göğüs kanserine dikkat çekmek için Kalben'in "Saçlar" şarkısına klip çeken ressam Zeynep Yazıcı, kısa sürede ilgi çeken videosunun öyküsünü aktardı

Ressam Zeynep Yazıcı, sosyal medyada konuşulan videosunun çıkış noktasını anlatırken "Her şey bir arkadaşımın bana Kalben'in bir şarkısını göndermesiyle başladı" diyor.

Müzisyen Kalben'in 'Saçlar' isimli şarkısı eşliğinde takma saç ve kirpiklerini çıkaran genç ressamın duygulandıran videosu kısa zamanda geniş kitlelere ulaşarak sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medyada olay olan videonun mimarı Zeynep Yazıcı, videonun hikayesini ve hastalık sürecini anlattı. 

"Şarkıyı dinlerken günlük rutin işlerimi yapıyordum. Bunlar dışarıdan gelince makyajımı silmek, peruğumu çıkarmaktı. Şarkı 'Saçlar'dı ve benim peruğum birçok kadının saçlarından oluşmuştu. Bu şarkıyı kendime o kadar yakın hissettim ki 'saçlar bu kimin saçlar' diyordu ve şarkının sözleri devam ettikçe ben aynanın karşısındaydım. Bunu da videoya çektim."

"Bu videoyu da sosyal medyadan paylaştım. İnanılmaz tepkiler aldı, çığ gibi büyüdü. Video yurtiçinden ve yurtdışından izlendi. Birkaç dakika içerisine aslında ben 6 ayı sığdırmıştım.""Oğlum uzun saçları olan güzel annesinin adım adım farklı bir kadına dönüştüğünü izledi"

Tedavi sürecinde aile desteğinin önemine dikkat çeken Yazıcı, 10 yaşında bir oğlu olduğunu ve en zor görevin ona düştüğünü söyledi. "Hastaların yüzlerinden gülümsemeyi eksik etmemeleri gerektiğini söyleyen Yazıcı, "Aslında olay çok basit. Hepimiz uzun bir yolun içindeyiz. Bu yolda yürürken irili ufaklı taşlar karşımıza çıkıyor. Benim yaptığım şey sevdiklerimin elinden tuttum, o taşı da cebime aldım yoluma devam ediyorum" diyor.

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0