Bel fıtığı problemini spor yaparak yendi!

Yıllarca fazla kilo bel kayması ve bel fıtığı problemleriyle mücadele eden Nezaket Akmercan (50), geçirdiği bu rahatsızlığı spor yaparak yendi.

Yıllarca fazla kilo bel kayması ve bel fıtığı problemleriyle mücadele eden Nezaket Akmercan (50), spor yaparak rahatsızlığını yendi. Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezi Spor Salonu’nda uzman eğitmen gözetiminde yaklaşık 1 yıllık program sonunda sağlığına kavuştu.

 Nezaket Akmercan

Nezaket Akmercan

SPOR YAPARAK RAHATSIZLIKLARINDAN KURTULDU

Bağcılar’da serbest meslek sahibi Nezaket Akmercan (50), 2001 yılından itibaren hızla kilo almaya başladı. Artan kilolarla birlikte Akmercan’ın vücudunda bel fıtığı ve bel kayması rahatsızlıkları da ortaya çıktı. Hastanede tedavisi devam eden Akmercan, bir yandan da spor yaparak hastalığını yenmeye karar verdi.

 Nezaket Akmercan

Nezaket Akmercan

Arkadaşlarının tavsiyesiyle Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezi'ndeki Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün spor salonuna gitti. Akmercan’ı dinleyen spor eğitmeni Ayşe Aydın, ona özel 3 setten oluşan bir program hazırladı. Yaklaşık bir yıllık eğitimin ardından 20 kilo vererek 95 kiloya düşen Akmercan, bel fıtığı ve bel kayması rahatsızlığından kurtuldu.

 Nezaket Akmercan

Nezaket Akmercan

"KENDİMİ YENİLEDİM"

Spora başladığı ilk günlerde zorluk yaşadığını ama zamanla alıştığını söyleyen Akmercan, "Son yıllarda sıkıntıların artmaya başlamıştı. Rahatsızlıklarım yüzünden hem dışarı çıkamıyor hem de evde işlerimi yapamıyordum. Yaklaşık 1 yıllık sporun ardından sağlıklı günlerime döndüm. Adeta kendimi yeniledim. Artık gün boyu ayaktayım, dolaşıyorum, işlerimi yapıyorum ama yorulmuyorum" dedi. Kendi gibi olanları spor yapmaya davet eden Akmercan, bu hizmeti sunan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’e de teşekkür etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Camı kırarak sanat yaptı!

Alüminyum folyonun şaşırtan yönü! Ağrıyan yerinize koyarsanız...

İLİŞKİLİ HABER

Alüminyum folyonun şaşırtan yönü! Ağrıyan yerinize koyarsanız...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0