İburamin Cold 200 mg nedir ve ne için kullanılır? İburamin Cold yan etkileri

İburamın Cold soğuk algınlığı ve grip gibi üst solunum yolu enfeksiyonlarının semptomlarının hafifletilmesinde kullanılan hap veya şurup formu bulunan ilaçtır. Doktora başvurmadan kesinlikle kullanılmaması gereken İburamin Cold 200 mg ilaç yan etkileri nelerdir ve ne işe yarar sorularını bugünkü yazımızda bulabilirsiniz.

İburamin Cold, grip, sinüzit ve soğuk algınlığı gibi üst solunum yolu enfeksiyonlarının neden olduğu ateş, burun akıntısı, burun tıkanıklığı gibi semptomların tedavisinde etkilidir. İburamin Cold şurubun 6 yaş ile 12 yaş arasında kullanılması önerilir. Psödoefedrin içermesi nedeniyle İburamin Cold Şurup 6 yaş altındaki çocuklarda önerilmez. Elbette hap yutmak istemeyen ya da hap yutamayan yetişkinler de İburamin Cold Tablet yerine İburamin Cold Şurup kullanabilirler.

İBURAMİN COLD NASIL KULLANILIR?

İBURAMİN COLD NASIL KULLANILIR?

Dolven (ibuprofen) şurup ne işe yarar? Dolven şurup nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERDolven (ibuprofen) şurup ne işe yarar? Dolven şurup nasıl kullanılır?

İBURAMİN COLD NASIL KULLANILIR?

İburamin Cold’u portakal suyu ve kola ile birlikte içmeyin. Ya bu içeceklerden en az bir saat önce ya da iki saat sonra alın.

Doktorunuz aksini belirtmediği sürece önerilen doz her 4-6 saatte 1-2 film kaplı tablettir. 24 saatte kullanılabilecek maksimum doz 6 tablettir. 

Katarin forte ne için kullanılır? Katarin nasıl kullanılır? Katarin yan etkileri nelerdir?İLİŞKİLİ HABERKatarin forte ne için kullanılır? Katarin nasıl kullanılır? Katarin yan etkileri nelerdir?

İBURAMİN COLD YAN ETKİLERİ NELERDİR?

  • Yaygın görülen yan etkiler
  • Sinirlilik,
  • Uykusuzluk
  • Sersemlik, baş ağrısı ve baş dönmesi
  • Bulanık görme
  • Bulantı, kusma, karın ağrısı, sindirim bozukluğu
  • Mide ve bağırsakta aşırı gaz (flatulans), ishal veya kabızlık
  • Mide bağırsak kanaması
  • Kanamaya bağlı katran renkli, kötü kokulu dışkı (melena)
  • Kan veya kahve telvesi gibi kusma (hematemez)
  • Döküntü

İBURAMİN COLD FİYATI NEDİR?

İburamin Cold fiyatı 2024

Kapsül: 71.50 ​TL
Şurup: 74,22 TL

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0