Kaliteli yaşam için 6 madde

Kendinizi daha iyi hissetmek için uygulayacağınız bu 6 madde size iyi gelecek. Aynı zamanda da beyin egzersizi yapmış olacaksınız.

Hayatımızda yaşadığımız bir takım olaylar hem fiziksel hem de zihinsel olarak yıpranmamıza sebep olabiliyor. Birçok insan bu durumdan kurtulmak için beyin egzersizi yapmak istiyor ancak buna zaman ayıracak zaman bulmaktan şikayet ediyor.

Sizde bu durumdan şikayet ediyorsanız, uygulayacağınız bu 6 madde hem zihinsel hem de fiziksel olarak size iyi gelecek.

Kendinize yaratıcı bir hobi edinin

Her gün farklı bir şey yapmak size farkında olmadan yeni bir şeyler katacaktır. Örgü örmek, spor yapmak, nota okumak eğlenceli ve ucuz hobiler için bazı örneklerdir ve beyninizi çalıştırmanız için oldukça faydalıdır.

Gazete okuyun ya da internetten haberleri takip edin

Güncel olayları takip etmek, toplumsal olaylardan haberdar olmak içinde yaşadığınız toplumun farkında olmanıza yardımcı olacak. 

Her gün farklı fikirler oluşturun

Her gün farklı fikirler oluşturun! Günlük problemlerinizi çözmekten, komik kitap ve film adları bulmaya, aklınıza gelen fikirleri verimli şekilde değerlendirmeyi bilin.

Fikirlerinizi yakın çevrenizle paylaşın

Başkalarıyla fikirlerinizi paylaşmak birbirinizin bilgilerine bilgi ekler. Ayrıca yaptığınız paylaşımlar tutarlı ve akıllıca fikirlerinizi ifade etmeyi öğrenmenize yardımcı olur.

Eğitici videolar izleyin

Youtube pek çok konu hakkında pek çok eğitici video ile dolu, neden bundan faydalanmayasınız ki? Popüler videolarla zaman kaybetmek yerine, size yeni bilgiler katacak ve farklı konularda donanım kazandıracak video araştırmalarına girin. Öğrenecek şeylerin sonu yok ve elinizin altındaki sonsuz kaynaktan faydalanmamak sadece sizin ayıbınız olur.

Korkmayın!

Toplum içinde konuşmaktan fikirlerinizi paylaşmaktan kaçınmayın. Her gün yeni bir deneyim yaşamak için hevesli olun.

 

 

 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0