Uzun görünmek için 8 ipucu

Boyunuz kısaysa üzülmeyin. Uzun görünmek hiç de zor değil. İşte uzun görünmenin ipuçları…

Bütün kadınlar ince ve uzun değil tabi ki. İnce ve uzun gözükmek için bilmemiz gereken püf noktalar var. Dikkat etmeniz gereken kendinizi tanıyıp kıyafet seçimlerinizi ona göre yapmak.

İşte sizler için bu puf noktaları derledik;

- Tek Renk Giyinin

Kıyafetlerinizi kombin yaparken her zaman koyu ve tek renk yapacağınız kombinler daha uzun durmanızı sağlayacaktır. Çünkü baştan aşağı tek renk giyinmek göz yanılmasına sebep olur. Buda daha uzun gözükmenizi sağlıyor. 

- Topuklu ayakkabı giyinin

Topuklu ayakkabılar bir kadının her zaman kurtarıcısıdır. Topuklu ayakkabılarla kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

- Ten rengi ayakkabı tercih edin

En önemli sırlardan biri de ten rengi ayakkabı giymektir. Ayakkabının nerede başladığı, nerede bittiği belli olmadığından dolayı bacaklarınız uzun gözükecektir.

- Pantolon seçimine dikkat edin

Uzun görünmek için bol pantolonlar yerine boru paça ya da ispanyol paça pantolonlardan giymeye özen gösterin.

- İnce kemer kullanın

Kısa kadınların en çok dikkat etmesi gereken yerlerden biri de belleridir. Uzun görünmeniz için belin biraz üzerinde takacağınız ince kemerler işinizi görecektir.

- Yüksek bel etek giyinin

Etek seçimleriniz ne kadar düşük bel ve kısa boylarda olursa kısa görünmenize neden olabilir. Bu nedenle yüksek bel etekler seçin.

- Ara boy paltolar seçin

Kış sezonunda olduğumuzdan dolayı palto modelleri seçerken eğer daha uzun görünmek istiyorsanız en fazla dize kadar uzun olan palto modellerini tercih edebilirsiniz.

-  Dik çizgili elbiseler seçin

Dikey çizgileri hayatınıza ekleyin. Yatay çizgili elbise bluz her türlü eşyadan uzak durun. Boyu uzun gösteren en iyi yolu dik çizgili giyinmektir. 

BİR YORUM YAPIN 0