Ünlü oyuncudan terör tepkisi: Dünya duysun...

Macaristan’ın ünlü TV dergisi Televonella’ya röportaj veren Erkan Petekkaya ülkemizin yaşadığı terör saldırılarından duyduğu üzüntüyü anlattı.

Ekranın sevilen yapımları arasında yerini alan Paramparça dizisinin seti, yabancı basınının akınına uğruyor. Türkiye’de ve dünyanın 50’dan fazla ülkesinde üç sezondur yayında olan ve yayınlandığı ülkelerde ilgiyle izlenen Paramparça, önceki hafta Macaristan’da yayınladığı TV2 kanalının yetkililerini ve ülkenin en ünlü TV dergisi Telenovella’nın editörlerini ağırladı. 

OYUNLARI TUTMAYACAK

Derginin geçtiğimiz günlerde yayınlanan son sayısına kapak olan Erkan Petekkaya, tüm dünyaya birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Televonella’ya verdiği röportajda, ülkemizin yaşadığı terör saldırılarından duyduğu üzüntüyü de anlattı. Oyuncu Petekkaya, ülkemizi içeriden ve dışarıdan yıkmak isteyen düşmanların hedeflerine ulaşamayacağını belirterek, ‘Birlik ve beraberlik içindeyiz’ diye konuştu.

BİR YORUM YAPIN 4

elaziz 7 yıl önce

Gakgoşlardan sevgilerle.

Toplam 1 beğeni

Mechul 7 yıl önce

Petek Kaya çok değerli bir oyuncu. Ülkesini seven ender oyunculardan biri.

Toplam 2 beğeni

yunus çorbacıoğlu 7 yıl önce

sayın petekkkaya sizin hayranınız olarak bu açıklamnızı takdir ediyor başarılarının devamını diliyorum büyük sanatçısın selamlar.

Toplam 7 beğeni

Mehmet 7 yıl önce

Sana helal olsun kardesim. Selamlar avustralyadan.

Toplam 8 beğeni