Sema Aydemir'in büyük değişimi! Sema Aydemir kimdir?

Survivor 2017 yarışmacılarından Sema Aydemir, yeniden gündemde. 2018 Survivor All Star kadrosunda yer alacağı açıklanan Sema Aydemir, yarışma sonrasında yayınladığı fotoğraflarla değişimini gözler önüne seriyor. Peki, Sema Aydemir kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Survivor her yıl olduğu gibi bu yılda büyük ilgi ile bekleniyor. Merakla beklenilen Survivor All Star 2018 kadrosunu Acun Ilıcalı açıklıyor. Survivor All Star 2018 kadrosundan üç kişinin daha ismini açıklayan Ilıcalı, Twitter hesabından bu sezonda ünlüler takımında Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın’ın yer alacağını bildirdi. Peki, katıldığı ilk Survivor'da büyük başarı yakalayan Sema Aydemir kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

sema aydemir kimdir

sema aydemir kimdir

Sema Aydemir kimdir?

Sema Aydemir, 1985 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. Ekrem Ay'ın antrenörlüğün de Enkaspor'un atleti olan Aydemir, 400m engelli yarışları ile tanınmaktadır. 2012 Londra Olimpiyatları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkı elde etmiştir. 400 m engelli yarışında en iyi dereceyi 2012 yılında Ankara'da yapılan yarışmada 56.62 sn ile elde etmiştir.

sema aydemir survivor

sema aydemir survivor

 Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor 2017 yarışmacılarından olan Sema Aydemir Aydemir; 2018 Survivor All Star yarışmasında Ünlüler takımında yer almaktadır.

Survivor'da aylarca mücadele eden Sema Aydemir'in hafızalara kazınan son görüntüsü üzerine sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafları dikkat çekiyor. Normal hayata ayak uyduran Aydemir'in değişimi ise ortaya çıkıyor.

BİR YORUM YAPIN 0