İdo Talıses doğum gününü nişanlısı Yasemin Şefkatli ile kutladı!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, yakında nikah masasına oturacağı Yasemin Şefkatli ile doğum gününü kutladı. Yasemin Şefkatlinin düzenlemiş olduğu partiye İdo Tatlıses'in annesi, Derya Tuna da konuk oldu. Yasemin Şefkatli kimdir?

Ünlü ses sanatçısı İbrahim Talıses'in oğlu şarkıcı İdo Tatlıses, 26. yaş gününü evleneceği Yasemin Şefkatli'nin, Bebek 15 adlı mekanda hazırladığı süpriz parti ile kutladı. 

ido tatlıses

ido tatlıses

Partiye bir çok ünlü isim ile birlikte İdo Tatlıses'in annesi Derya Tuna da konuk oldu. İbrahim Tatlıses katılamadığı partiye video kaydı göndererek oğlunun doğum gününü kutladı. Bu mesaja duygulanan İdo, defalarca video kaydını izledi. 

ido tatlıses

ido tatlıses

Yasemin Şefkatli'nin, İdo Tatlıses için hazırladığı doğum günü hediyesi İdo tarafından çok beğenildi. Gecenin en çok konuşulan konusu oldu.

ido tatlıses

ido tatlıses

YASEMİN ŞEFKATLİ KİMDİR?

yasemin şefkatli

yasemin şefkatli

Yasemin Şefkatli, 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul, Beşiktaş'ta yaşayan Yasemin Şefkatli, İstek Özel Semiha Şakir Lisesinden mezun olmuştur. Yasemin Şefkatli, kariyerine mankenlik üzerinden ilerlemeye çalışmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0