Masterchef Duygu Acarsoy annelik sevinci yaşadı! Masterchef Duygu Acarsoy kimdir?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan Masterchef Türkiye programında bu sezon yarışan olan Duygu, 'beni aldattı' dediği nişanlısı Uğur Atun ile evlendi. Hem asıl mesleği hem de kaç yaşında olduğu araştırılan Duygu Acarsoy hakkında merak edilen tüm soruların yanıtı bugünkü yazımızda.

Katıldığı 'MasterChef Türkiye 2020' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Duygu Acarsoy, 'beni aldattı' açıklaması sonrası barıştığı Uğur Atun ile aile arasında gerçekleşen bir törenle dünyaevine girmişti.

MasterChef Duygu, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu açıklamıştı. Yarışmada yaptığı çıkışlarla hafızalara kazınan Duygu Acarsoy, kızı Mila ile mutluluk pozu verdi.

Duygu Acarsoy, MasterChef Türkiye yarışmasından bilerek elendiğini söyleyerek şaşırtmıştı.

 

KARNI BURNUNDA POZ VERMİŞTİ!

MasterChef Duygu, geçtiğimiz gün hamile olduğunu duyurdu. Instagram hesabından mutlu haberi takipçileriyle paylaşan Duygu Acarsoy ve eşine sosyal medyadan tebrik mesajları yağdı. Duygu Acarsoy, eşi Uğur Atun ile paylaştığı pozuna, "Göbekler yarışıyor adlı fotoğrafımız" notunu düştü.

SOSYAL MEDYADA EVLENDİĞİNİ DUYURDU!

TV8'de yayınlanan MasterChef yarışmasında nişanlısı tarafından aldatıldığını açıklayan ve daha sonra barışan Duygu Acarsoy aile arasında gerçekleşen bir törenle dünya evine girdi. Güzel haberi 'DuyguUğur 18.10.20' mesajıyla duyuran Acarsoy, çok sayıda tebrik mesajı aldı. 

Duygu’yu kendisi gibi MasterChef’ten elenen yarışmacı arkadaşları da düğünde yalnız bırakmadı. Hikayesi ile tüm dikkatleri üzerine çeken Duygu Acarsoy, mutlu gününe ilişkin fotoğrafı da Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

NE OLMUŞTU?

MasterChef Türkiye yarışmacılarından Duygu Acarsoy, kaptanlık seçimlerinde anlattıklarıyla herkesi şoke etti. Duygu Acarsoy, canlı yayında yaptığı itirafta, nişanlısı tarafından aldatıldığını, aldattığı kızın kendisini aramasıyla öğrendiğini söylemişti. Bu anlatılanların ardından herkes Duygu Acarsoy'un yaşadıklarını araştırmaya başladı. Kısa süre sonra Duygu'nun Esra Erol'un programına katıldığı ortaya çıktı. Orhan Gül ve Merve Gül arasındaki olaylar hakkında canlı yayına bağlanan Duygu Acarsoy, Orhan Gül'ün eski eşi olduğunu söyledi.

O dönemde katıldığı canlı yayında herkesi şoke eden ifadeler kullanan Duygu'nun söyledikleri karşısında sunucu Esra Erol'un gözleri de adeta fal taşı gibi açılıyor. Duygu, Merve Gül'ün ilkokuldan bu yana arkadaşı olduğunu belirterek, "Benden sonra değil, benimle birlikteyken birlikte olmaya başladılar ve ayrıldıktan hemen sonra davullu zurnalı düğün yaptılar" sözleriyle herkesi şoke ediyor.

En çok seyredilen lezzet yarışmacı Masterchef 2020 rekor kırarak izlenmeye devam ediyor. 16 kişilik ana kadro için elemeler tüm heyecanıyla devam ederken kadroya giren 2. isim 35 yaşındaki Duygu Acarsoy oldu. Ziraat Mühendisi olan Duygu Acarsoy yarışmadaki hal ve hareketleri dolayısıyla dikkat çekiyor. Uzun süredir yemek yapıyor ve eğitmen şef. Profesyonel pasta ve ekmekçilik eğitimi alan Duygu Acarsoy, yaptığı yumurtalı yemek ile jüriyi etkiledi. Yarışmaya Ankara'dan katılan ve bir erkek kardeşi olan Duygu, evli mi diye merak ediliyor. 

Profesyonel pasta ve ekmekçilik eğitimi almış (İspanya ve Almanya'da ekşi mayalı ekmekler). Ayrıca dondurma ve sorbe üzerine eğitimleri de mevcut. Sektörde 3,5 senedir eğitmen olarak çalışıyormuş.

Gonca Vuslateri'nin son hali görenleri şaşırttı! Yeni tarzı gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Gonca Vuslateri'nin son hali görenleri şaşırttı! Yeni tarzı gündem oldu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Birisi 2 yıl önce

Bunu herkesin bilmesi gerekli. Çok önemli bir haber olmuş