2021 MasterChef şampiyon ödülü nedir? MasterChef birincisi ne kadar ödül alacak?

MasterChef yarışmasında bu hafta final heyecanı yaşanıyor. Bugün MasterChef'te final şampiyonluk oyunları oynanacak. Büyük eleme öncesi son üç isim belirlenmiş oldu. Masterchef şampiyonun alacağı ödül açıklandı. Peki ama MasterChef'te birincilik ödülü ne? MasterChef final ödülü, MasterChef büyük ödülü ne olacak? İşte MasterChef 2021 ödülü sorusunun yanıtı!

TV8 ekranlarında yer alan ve çok sevilen Masterchef bu sezon yepyeni bölümleriyle nefes kesti. Bu akşam çeyrek finali yapılan Masterchef yarışmasının final ödülü izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Masterchef'te birinci olmak için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar yarışmanın finaline kalmak ve büyük ödülü kazanmak için bir hayli ter döktü. Ödül için yarışacak olan yarışmacılar ödülün ne olduğunu ve miktarını merak ediyor. Geçtiğimiz seneki büyük ödül Fiat 500 Dolce Vita araba olurken bu seneki büyük ödülün ne olacağı da duyuruldu. Peki Masterchef Türkiye 2021 Büyük ödülü nedir? İşte masterchef ödülü hakkında merak edilenler:

MASTERCHEF İLK 4'E GİREN İSİMLER

Masterchef'te Eren ilk 4'e girmeyi başaran ilk isim olmuştu.

Masterchef'te son 4'e kalan isimler:

İki kaşık alan isim: Hasan 

Masterchef'te bir kaşık attıran Tahsin ve 

Bir kaşık attıran Sergen oldu. 

MasterChef yarışmasında ilk üçlü de ilk yer alan kişi Eren oldu.

İkinci giren kişi Tahsin oldu.

MASTERCHEF FİNAL ÖDÜLÜ NEDİR, MASTERCHEF BİRİNCİSİ NE KADAR KAZANACAK?

Yarışmada 2018 yılında para ödülü verilmiş geçen yıl da son model bir otomobil ödül olarak açıklanmıştı. Ayrıca Masterchef yarışmasında şampiyon olacak olan yarışmacıya Masterchef kupası veriliyor.

Bu sene Masterchef 2021 şampiyon olan yarışmacıya verilecek ödül son model bir jeep olacak. Heyecanlı dakikaların yaşananağı gecede verilecek ödülü görünce yarışmacılar çok heyecanlandı.Masterchef 2021 şampiyonu olacak yarışmacı hem masterchef kupasının sahibi hem de son model bir jeep arabasının sahibi olacak.

Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Paşhan Yılmazel'den sevindiren haber! Yeniden ekranlara dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Paşhan Yılmazel'den sevindiren haber! Yeniden ekranlara dönüyor
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

KOTA 2 yıl önce

Manyak manyak işler