Mekanlar açılıyor mu? Kafe, restoran ve lokantalar için kararlar açıklandı

Kademeli Normalleşme Tedbirleri kapsamında kafe, restoran ve lokanta gibi mekanlar sadece gel-al paket servisle hizmet veriyorlardı. Gerçekleşen Kabine toplantısı sonrası normalleşme takviminin açıklandı. Peki kafe, restoran ve işletmeler eski düzenlerine ne zaman geçecekler? İşte ayrıntılar.

Koronavirüs önlemleri kapsamında Kademeli Normalleşme sürecinde kafe, restoran ve lokantalar müşteri kabulüne kapanmış ve sadece paket servis ile gel-al hizmeti yapıyorlardı. Ancak birçok kişi, bu mekanların ne zaman açılacağı sorusunu araştırıyorlar. Vakalarda gerçekleşen artışlar sonrasında gelen kısıtlama kararları İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgede yer almıştı. Buna göre; kafe, restoran ve lokanta gibi işletmeler, hafta sonları da dahil olmak üzere ancak belirli saatlerde hizmet verebiliyor ve sadece elden al ile paket servis yapabiliyorlardı. Gerçekleşen Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan normalleşme takvimini açıkladı. 

1 Haziran sonrası normalleşme takvimi belli oldu! İşte 1 Haziran sonrası uygulanacak tedbirlerİLİŞKİLİ HABER1 Haziran sonrası normalleşme takvimi belli oldu! İşte 1 Haziran sonrası uygulanacak tedbirler

KAFE, RESTORAN VE LOKANTALAR NE ZAMAN AÇILACAK?

- Haziran ayı boyunca hafta içi ve cumartesi akşam 22.00'den sabah 5'e kadar sokak yasağı uygulanacak.

- Yeme-içme yerleri sabah 07.00 ila akşam 21.00 arasında açık olacak. Sokağa çıkma saatlerinde ise sadece paket servis yapabilecekler.

- Kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu ve lunapark gibi işletmeler, belirlenen kurallar çerçevesinde sadece pazar günü hariç olmak üzere sabah 7 ile akşam 21 arasında açık olacak.

Masumlar Apartmanı'nda Esat'ın annesi kimdir? Tülay Bursa kimdir, kaç yaşında ve dizileri

İLİŞKİLİ HABER

Masumlar Apartmanı'nda Esat'ın annesi kimdir? Tülay Bursa kimdir, kaç yaşında ve dizileri

BİR YORUM YAPIN 2

zafer gülten 3 yıl önce

lkanta ve cafeleri kapatıyorsunuz ama,bir belediye otobüsüne binipde durumu görmüyorsunuz herhal.bugün saat 3 civarı,89-C Taksim-Başakşehir otobüsündeyim---durum---otobüste oturmayın yazılı bütün koltuklar dolu,ayakta yolcular arasında güvenlik mesafi diye birşey yok,tıklım yıklım,alınması gerekenden fazla yolcu alınmış,ve millet maskesini indirip telofonla konuşuyor.

Toplam 3 beğeni

abdulsamed taşbaş 3 yıl önce

bence askeri ucret cok az almamili gerken yapılmasına karar verilmesi iyiyi olur bence hiç verilmezeseniz daha iyi olur

Toplam 1 beğeni