MasterChef Milhan kimdir ve kaç yaşında? Milhan Erdem ne işe yapıyor?

MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının ikinci ana kadro yarışmacısı Milhan Erdem oldu. Merak konusu olarak MasterChef Milhan kimdir, nereli, kaç yaşında? şeklindeki sorulara yanıt aranmaya başlandı. Sorularının yanıtları ve diğer tüm detaylar...

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna'nın sunduğu ve jüri üyeliklerini üstlendiği MasterChef Türkiye'de üçlü düello elemelerinin ardından final turuna geçildi. İki eleme turunu geçerek final turuna kalan yarışmacılar, üç grup halinde ana kadroya girmek için yarıştı. İlk bölümde rakiplerini geride bırakan Fatma Polat, ana kadroya giren ilk isim olmuştu. 

MasterChef Fatma Polat kimdir ve nereli? MasterChefİLİŞKİLİ HABERMasterChef Fatma Polat kimdir ve nereli? MasterChef'in ilk yarışmacısı Fatma kaç yaşında?

Dilara ve Milhan, son ikiye kalan yarışmacılar oldu. Altı yarışmacı arasından en başarılı yemeği yapan Milhan, MasterChef 2021 ana kadrosuna giren ikinci isim oldu.

Masterchef Sergen Özen kimdir? Sergen Özen kaç yaşında ve ne iş yapıyor?İLİŞKİLİ HABERMasterchef Sergen Özen kimdir? Sergen Özen kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

MASTERCHEF MİLHAN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Milhan Erdem, 2001 doğumludur. Kütahya'da bulunan Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 2019 yılında mezun oldu. Aslen Kütahya Tavşanlılıdır ve yaşantısını İstanbul ve Kütahya'da sürdürmektedir.

  • İstanbul Nişantaşı'nda Lübnan mutfağında çalışıyor. Daha önce Kırgızistan'da eğitimler vermiş ve Almanya'da çalışmıştır. Ve ulusal ve uluslararası yarışmalarda bugüne kadar çeşitli ödüller kazandı.
  • 2019'da Antalya EXPO yemek yarışmasında yılın altın genç şefi seçilerek kupa ve altın madalya almıştır.

İzmir'de düzenlenen yarışmada bronz ve gümüş madalya, Fethiye'de düzenlenen yarışmada balık kategorisinde de altın madalya kazanmıştır.

Masterchef İbrahim kimdir? MasterChef İbrahim Cingözler nereli, kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

Masterchef İbrahim kimdir? MasterChef İbrahim Cingözler nereli, kaç yaşında?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0