Futbolculara yasaklanan yiyecek ne? Steven Gerrard açıkladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın yeni menajeri Steven Gerrard, göreve başlar başlamaz kurallarını getirdi. Premier Lig'in efsane futbolcuları arasında yer alan Steven Gerrard, göreve geldiği gibi futbolcularına dikkat çekici bir yasak getirdi. İşte Steven Gerrard'ın Aston Villa takımının oyuncularına getirdiği o ilginç yasak...

Aston Villa'nın yeni teknik direktörü Steven Gerrard, Premier Lig ekibindeki görevine yasaklarla geldi. Genç çalıştırıcı, oyuncularına herkesin şaşıracağı bir gıdayı yasakladı. Tecrübeli ismin bu kararı daha önce teknik direktörlerin oyuncularına getirdiği gıda yasaklarını hatırlattı. İşte Steven Gerrard'ın Premier Lig ekibinin futbolcularına yemeyi yasakladığı gıda ürünü dikkat çekti.

KETÇAP KULLANIMI YASAK

Steven Gerrad, Aston Villa'da göreve başladıktan sonra ilk olarak futbolculara tesislerde ketçap kullanma yasağı getirdi. 41 yaşındaki teknik direktör bu kararıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Oyuncularının elit bir seviyede olması için çaba sarf ettiğinin altını çizen Steven Gerrard, şunları ifade etti:

"Ben ketçabı görmeden yasak gelmişti. Oyuncularımızın doğru bir zihniyete sahip olması gerekiyor. Bu kurallar onlar için. Elit bir futbolcu olmak için çok çaba sarf etmek gerekiyor ve bu da bunun için bir yol." 

BİR YORUM YAPIN 0