İstanbul'da romantik bir akşam yemeği için nereye gidilir? Eşle gidilecek en iyi restoranlar

Eşlerle özel günlerin vazgeçilmezi olan romantik bir akşam yemeği için birbirinden güzel restoranları tercih edebilirsiniz. Bir yanda harika bir manzara bir yanda da eşsiz yemeklerle donatılmış bir sofrada eşinizle sohbet etmek sizi çok mutlu edecek. Peki en iyi romantik yemek restoranları nerede? İstanbul'da eşlerle gidilecek en iyi restoranlar hangileri? İşte yanıtlar...

Bir ömür boyu mutluluğa "evet" dediğimiz eşlerimizle hayatımızın her alanını özel ve anlamlı kılmaya özen gösteriyoruz. Kimi zaman onlara değerli hissettirebileceğimiz ufak bir hediyeyle bile sevgimizi gösterirken kimi zaman da birlikte keyif alabileceğimiz aktivitelerin tadını çıkarıyoruz. Özellikle evlilik yıl dönümü, doğum günü ve birçok kutlamalarda eşlerimizde dışarıda hoş bir restoranda yemek yemek vazgeçilmez bir fırsat oluyor. Ancak bunu yalnızca özel günlerde değil her zaman yapabilirsiniz. Gelin, İstanbul'da romantizmin sembolü en güzel restoranlara birlikte göz atalım.

En iyi makarna nerede yenir? İstanbulİLİŞKİLİ HABEREn iyi makarna nerede yenir? İstanbul'daki en iyi makarnacılar

GHALİA LOUNGE RESTAURANT

Boğazın eşsiz atmosferinde eşinizde güzel bir yemek yemek isterseniz Ghalia Lounge Restaurant tam da size göre! Beykoz'da yer alan mekan, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Salonunda yer alan konforlu localarda eşinizle size özel bir yemek yeme fırsatı elde edebilirsiniz. 

Ghalia Lounge Restaurant

Ghalia Lounge Restaurant

Zengin bir menüsü bulunan Ghalia Lounge'da dünya mutfağının farklı tatlarını deneyebilir ya da Geleneksel Türk Mutfağının masanıza misafir olmasına şans tanıyabilirsiniz. Manzarasıyla hafızalara kazınan bu özel yeri mutlaka listenizin baş köşesine eklemenizi tavsiye ederiz.

Ghalia Lounge Restaurant yemekleri

Ghalia Lounge Restaurant yemekleri

ADRES: Göksu Mh. Küçüksu Cd. No:8-1, Beykoz/İstanbul

AZURE THE BOSPHORUS

Göz kamaştıran bir maviliğin eşliğinde eşinizle hoş vakitler geçirmek isterseniz Azure The Bosphorus'a şans tanımalısınız. Türk ve Dünya mutfağının parmak ısırtan lezzetlerini menüsünde sunan mekan, özenle seçilmiş müzikleri ve Boğaz manzarasıyla en iyi restoranlar arasında yer alıyor.

Azure The Bosphorus

Azure The Bosphorus

Şehrin göz alıcı manzarasını yakından görebileceğiniz Azure The Bosphorus, Beyoğlu'nda merkezi bir konumda bulunduğu için ulaşımı oldukça kolaydır.

Azure The Bosphorus tasarımı

Azure The Bosphorus tasarımı

ADRES: Pürtelaş Hasan Efendi, Fındıklı, Meclis-i Mebusan Cd. No:47, 34427 Beyoğlu/İstanbul

KULELİ YAKAMOZ

Bir yanda yemyeşil asırlık çınar ağaçları bir diğer yanda ise masmavi boğaz manzarası... Üsküdar'ın en beğenilen restoranlarının başında gelen Kuleli Yakamoz, eşlerinizle harika bir akşam yemeği için mutlaka gidilmesi gereken yerlerin başında geliyor.

Kuleli Yakamoz

Kuleli Yakamoz

Üsküdar'da denize nazır bu mekanda çeşitli lezzetlerin yer aldığı yemekleri tadabilir ve eşinizle kendinize ait zaman diliminin keyfini çıkarabilirsiniz.

Kuleli Yakamoz manzarası

Kuleli Yakamoz manzarası

ADRES: Kuleli Caddesi No:69 Çengelköy/Üsküdar/İSTANBUL

FİSH VAR BALIK LOKANTASI 

Sarıyer'de yer alan Fish Var Balık Lokantası, denizin kenarında sakin bir yemek yemek isteyen çiftler için harika bir seçim olacaktır. Eğer deniz ürünlerine özellikle balığa hayır diyemiyorsanız; eşinizle 1998'den beri hizmet veren bu restorana göz atmanızı tavsiye ederiz.

Fish Var Balık Lokantası

Fish Var Balık Lokantası

Zengin menüsüyle göze çarpan Fish Var Balık Lokantası "ya balığını tanı yada balıkçını tanı" sloganıyla iyi bir hizmet ve iyi bir balık sunmayı hedefliyor. 

Fish Var Balık Lokantası yemekleri

Fish Var Balık Lokantası yemekleri

ADRES: İstinye Cad. No:26 Sarıyer İstanbul

DİLRUBA CAFE & RESTAURANT

Boğaza karşı bir diğer restoranlardan biri de Dilruba Cafe & Restaurant. Fethipaşa Korusu'nda yer alan bu restoranda eşinizde güzel bir akşam yemeğinin tadına varabilirsiniz. 

Dilruba Cafe & Restaurant

Dilruba Cafe & Restaurant

Osmanlı pideleri ve her çeşit ızgaranın yer aldığı zengin menüde hem Osmanlı mutfağı hem de dünya mutfağını keşfetme fırsatına erişebilirsiniz. 

Dilruba Cafe & Restaurant manzarası

Dilruba Cafe & Restaurant manzarası

ADRES: Fethi Paşa Korusu Fıstıkağacı – Üsküdar – İstanbul

Romantik yemeklerin vazgeçilmezi tatlı

Romantik yemeklerin vazgeçilmezi tatlı

KEYİFLİ VAKİTLER DİLERİZ!

Gülsha Tam Gül Suyu ne işe yarar ve nasıl kullanılır? Gülsha gül suyu neye iyi gelir?

İLİŞKİLİ HABER

Gülsha Tam Gül Suyu ne işe yarar ve nasıl kullanılır? Gülsha gül suyu neye iyi gelir?
Ameller niyetlere göredir hadisinin anlamı nedir? Kimin rızasını kazanmak için amel yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Ameller niyetlere göredir hadisinin anlamı nedir? Kimin rızasını kazanmak için amel yapılır?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Memocan 9 ay önce

ortalama hesap bilgisi de verseydiniz çok iyi olurdu.

temel 1 yıl önce

kabak da iki et parcasi bir kac ot dunyanin ødemesi bir de salata gelir en nefret ettigim sey sormadan sonra yuklu ødeme bir ay nasil cikacak diye dusun