Müge Anlı'da kan donduran iddia: Büyüyle delirtti!

Ekranların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te geçtiğimiz günlerde kan donduran bir olay yaşandı. Büyü ve dolandırıcılıkla suçlanan Gönül Taşan hakkındaki iddialar izleyenleri hayrete düşürdü.

Her hafta birbirinden ilginç konu ve konukların yer aldığı program Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni bölümünde akılalmaz bir olay yaşandı. Günlerdir büyü ve dolandırıcılıkla suçlanan Gönül Taşan, canlı yayına katıldı. Büyü yaparak eniştesinin 2 milyon lirasını, eşini ve 2 çocuğunu aldığı iddia edilen Gönül Taşan, aynı zamanda Hurişan ve Mustafa Tunç çifti tarafından büyüyle 3 çocuklarını almakla suçlanıyor. 2 ailenin çocuklarını yaşadığı binada topladığı ileri sürülen Gönül Hanımın yaptıkları tüm Türkiye'nin odak noktası haline geldi.

Taşan'ın komşusu Fatma Hanım ise Gönül Taşan'ın amcasının eşi olan Sabriye Topal'ı intihara sürüklediğini iddia edip şöyle konuştu:

"Sende sihir var diye onu kandırdı. Sabriye Topal'ı öldürttü. Okudu üfledi Sabriye kendini iple astı."

Yayına bağlanan bir başka kişi ise Gönül Taşan'ın kendisine "kısmet açma büyüsü" yaptığını karşılığında 5 bin TL istediğini ileri sürdü. Gönül Taşan ile kendisinin telefonda görüştüğünü söyleyen kadın, "Geçen haftadan beri Gönül Taşan ekrana çıksın diye bekliyorduk. Ekrana çıkınca onunla yüzyüze görüşen yengemi aradım. O da kesinlikle bu kadındı" ifadeleriyle herkesi şoke etti. 

İddiaların hedefinde olan Gönül Taşan, hakkında atılan iddialara ilk başta sakinlikle yaklaştı. Ancak söylenen her şeyin bir yalandan ibaret olduğunu söyleyen Taşan, tüm iddiaları reddetti.

Sizce, büyü ve dolandırıcılıkla suçlanan Gönül Taşan hakkındaki iddialar doğru mu?

Oscar ödüllerini toplayan yönetmen Bong Joon Ho'dan 2021'in en iyi filmleri listesi

İLİŞKİLİ HABER

Oscar ödüllerini toplayan yönetmen Bong Joon Ho'dan 2021'in en iyi filmleri listesi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0