Bahar Kapıda programı Anadolu'nun güçlü kadınlarına destek oluyor!

Kanal 7 ekranlarının fenomen programı Bahar Kapıda'nın sunucusu Bahar Gelir her Pazar Anadolu'daki güçlü kadınların başarı hikayesiyle evlerinize konuk oluyor. 'Bayan Kahkaha' olarak anılmaya başlanan Bahar Gelir, samimi röportajı ile Yasemin.com'da...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler "Bahar Kapıda" programıyla her hafta Pazar günü saat 11.30'da Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda gittiği yerlerde başarılı kadınların hayat hikayelerinden kesitler sunuyor.

Güçlü kadınların en büyük destekçisi olduğunu anlatan Bahar Gelir, program esnasında zaman zaman duygulanıp zaman zaman kahkahaya boğulduğunu aktardı. 'Bayan Kahkaha' olarak anılmaya başlanan Bahar Gelir, samimi röportajı ile Yasemin.com'da...

Geçtiğimiz hafta Çanakkale Bayramiç'e giden Bahar Kapıda ekibi Çanakkaleli kadın fayans ustalarının methini duyunca soluğu onların yanında aldı. ‘Yuvayı dişi kuş yapar.’ diyerek bu işe girişen kadınların erkeklere taş çıkaran çalışmalarını gören Gelir, onlara yardım etti.

Bahar Kapıda ekibi daha sonrasında sepetçilik yaparak geçimini sağlayan bir çiftle buluştu. Bir yandan sepet ören bir yandan da birbirlerine laf atan çiftin tatlı atışmalarına eşlik eden Gelir, kahkaha dolu anlar yaşadı.

Ünlü Hollywood yıldızı Sean Penn Ukrayna için Rusya'ya karşı savaşacak!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü Hollywood yıldızı Sean Penn Ukrayna için Rusya'ya karşı savaşacak!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0