Gelinim Mutfakta'da Aslıhan geline diskalifiye şoku! Yanlış anlaşılmanın kurbanı oldu

Gündüz kuşağının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'nın son bölümünde gerçekleşen diskalifiye olayı izleyenleri ekran başına kilitledi. Kuliste bulunan gizli bir telefon Aslıhan gelin ve Nuray Hanım'ın elenmesine neden olurken gerçek sonradan ortaya çıktı.

Kanal D ekranlarının fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün heyecan dolu dakikalara ev sahipliği yapıyor. Gelin ve kayınvalideler arasındaki mücadeleyi gözler önüne seren programın son bölümünde yaşanan olaylar herkesi şoke etti. 

Nursel Ergin

Nursel Ergin

Programda yayın öncesi telefonların görevlilere teslim edilmesinin zorunlu olduğu biliniyordu. Ancak Senanur gelin, kuliste çalan bir telefon bulduğunu iddia ederek hemen soluğu yetkililerin yanında aldı. Kayda girmeden 20 dakika öncesinde yaşanan olay değerlendirilmek üzere konuşuldu ve rejiden "Üzgünüm ama bunun yaptırımlarına hazır olsunlar" şeklinde açıklama geldi.

Gelinim Mutfakta Senanur Gelin

Gelinim Mutfakta Senanur Gelin

Yarışmanın en önemli kurallarından birinin ihlal edilmesi daha önce Hasret'in diskalifiye edilmesine sebep olmuştu. İkinci telefon vakasının üzerine yapılan aramalarda telefon Nuray Hanım'ın çantasından çıktı. Diskalifiye şoku yaşayan Nuray Hanım ve gelini Aslıhan gözyaşlarına hakim olamadı. Ardından yapılan açıklamada ise telefonun başkasına ait olduğu söylendi ve yanlış anlaşılma programda gergin anlara sebep oldu.

Gelinim Mutfakta Nuray ve Aslıhan

Gelinim Mutfakta Nuray ve Aslıhan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gamze Özçelik 'Umuda Koşanlar Derneği' ile yine gönülleri fethetti!

 Kraliçe II. Elizabeth protestocuların damga vurduğu Platin Jübile'ye katılmayacak!

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe II. Elizabeth protestocuların damga vurduğu Platin Jübile'ye katılmayacak!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0