Bahar Kapıda bu hafta incirin anavatanı Aydın Germencik'e konuk oldu!

7'den 70'e herkesin keyifle izlediği "Bahar Kapıda" programı, her pazar Türkiye'nin eşsiz köşelerini ekran başındaki izleyenlerle buluşturuyor. Samimiyet ve eğlencenin harmanlandığı Bahar Kapıda ekibi bu hafta Ege'nin göz bebeği Aydın Germencik'e konuk oluyor.

Kanal 7 ekranlarının fenomen programı Bahar Kapıda, her pazar Anadolu'nun benzersiz köşelerini gözler önüne seriyor. İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran Bahar Kapıda ekibi bu hafta rotasını Ege'nin incisi Aydın'ın Germencik ilçesine çevirdi.

Bahar Kapıda bu hafta AfyonkarahisarİLİŞKİLİ HABERBahar Kapıda bu hafta Afyonkarahisar'da yer alan Şuhut'a konuk oldu!

Bahar Kapıda

Bahar Kapıda

İncirin anavatanı Germencik'e giden Bahar Kapıda ekibi ilk olarak yörük çadırını ziyaret etti. Bahar Gelir'in renkli sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen programda Gelir, yörüklerle koyu bir sohbete dalarak kıl çadır olarak bilinen yörük kültürüne dair bilinmeyenleri seyircilerle paylaştı. Ardından Aydınlı gelinlerle buluşan Gelir, kalem gibi yaprak sarması yapan gelinler bu işin püf noktasını öğrenmeye çalıştı. Eğlenceli karakteriyle bulunduğu ortama neşe getiren Bahar Gelir'in sohbeti hem Aydınlı gelinleri hem de izleyenleri kırdı geçirdi.

Aydın

Aydın

Bahar Kapıda ekibi son olarak köyde olup biten her şeyi çocuklardan öğrenen köy muhtarının yanında soluğu aldı. Köy muhtarıyla mutlu evliliğin sırları hakkında konuşan Gelir, muhtar bey ve eşinin hikayesini dinlemeyi ihmal etmedi.

Bahar Kapıda

Bahar Kapıda

Anadolu’nun her köşesinden hayatlar, hikayeler ve sohbetlerin ekranlara taşındığı Bahar Kapıda programı her Pazar saat 11:30'da Kanal 7 ekranlarında izleyenlerle buluşmaya devam ediyor.

Hatay nerede? Hatay'da nerelere gidilir? Bahar Kapıda Hatay'da nerelere gitti?

İLİŞKİLİ HABER

Hatay nerede? Hatay'da nerelere gidilir? Bahar Kapıda Hatay'da nerelere gitti?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0