Emine Erdoğan'dan 15 Temmuz paylaşımı!

2016 yılının 15 Temmuz gecesinde yaşanan hain darbe girişimiyle ülkeye ve millete yaşatılanlar unutulmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile beraber mücadele veren Emine Erdoğan sosyal medya hesabından demokrasi şehitlerimizi rahmet minnetle andı.

jdsTürkiye tarihinin unutulmaz günlerinden olan 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçti. O geceye şahit olan herkes bugün Kurtuluş Savaşı'ndan bu yana verilen mücadeleyi tekrar hatırladı.

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

O gece tüm yaşananlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yakından şahitlik eden Emine Erdoğan sosyal medya hesabından 15 Temmuz'a dair paylaşımda bulunarak tüm şehitleri rahmet ve minnetle andı.

Emine Erdoğan Srebrenitsa KatliamıİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan Srebrenitsa Katliamı'nı unutmadı!

"TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM"

Erdoğan, "Kalkan diye yüreğini kuşanan milyonların yolu tankların önünde kesişti o gece. Yediden yetmişe, kadın, erkek her vatandaşımız tek yürek dirilişin sembolü oldu. Onların kararlılığı ve cesaretiyle yazıldı, tarihe kazınan #15Temmuz destanı" şeklinde paylaşımda bulundu.

Ayrıca Erdoğan, 15 Temmuz gecesinde vatan uğruna verilen asil mücadelenin asla unutulmayacağını şu sözlerle ifade etti:

"Hain darbe girişiminin yıl dönümünde, demokrasi şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Vatan uğruna verilen asil mücadeleyi asla unutmayacak, anısını daima yaşatacağız."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kanseri yenen oyuncu Boğaç Aksoy'dan duygulandıran paylaşım!

Ünlülerden 15 temmuz paylaşımları! Hakan Ural 'Cenabı Allah bir daha yaşatmasın'

İLİŞKİLİ HABER

Ünlülerden 15 temmuz paylaşımları! Hakan Ural 'Cenabı Allah bir daha yaşatmasın'

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0