MasterChef Onur Biçim kimdir ve kaç yaşında? MasterChef Onur nereli?

MasterChef Türkiye 2022'nin yeni yarışmacısı Onur Biçim dikkatleri üzerine çekti. MasterChef Onur Biçim nereli, evli mi, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte Onur Biçim hakkında merak edilen soruların yanıtları..

Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ederken yarışmacılar hakkında bilgiler bir bir gelmeye başladı. Çarşamba akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Onur Biçim'in özel hayatı da en çok arananlar listesine yerleşti. 14 yaşından beri mutfaklarda çalıştığını belirten Onur Biçim şekerpare tatlısını yaparak ana kadroya girmeye hak kazanmıştı. Antalya'dan yarışmaya katılan Biçim, sosyal medyada tanınan bir isim olarak dikkat çekiyor.

MasterChef 2022 Metin Yavuz kimdir ve kaç yaşında? Metin Yavuz nereli?İLİŞKİLİ HABERMasterChef 2022 Metin Yavuz kimdir ve kaç yaşında? Metin Yavuz nereli?

onur biçim

onur biçim

MasterChef 2022 Gamze kimdir?Masterchef Gamze Tosun kaç yaşında ve nereli? Gamze Tosun evli miİLİŞKİLİ HABERMasterChef 2022 Gamze kimdir?Masterchef Gamze Tosun kaç yaşında ve nereli? Gamze Tosun evli mi

ONUR BİÇİM KİMDİR VE KAÇ YAŞINDA?

16 kişilik ana kadro için çalışmalar devam ederken, ilk iki gün Metin ve Gamze ana kadroya girmişti. 3 Ağustos günü üçüncü finalisti ise Onur oldu.

Aslen Diyarbakırlı ve yarışmaya Antalya'dan katılan Onur 24 yaşında ve 14 yaşından beri bu mesleğin içinde yer alıyor. Herhangi bir mutfak eğitimi almadığını belirten Onur, işini alaylı olarak öğrendiğini dile getirdi. Eleme turlarında yaptığı yemeği kendi doğaçlayarak ilk turu geçmeyi başaran Onur Biçim, 2. turu da geçerek ana kadro yarışlarına dahil olmuştu. 3 ağustos 2022 Çarşamba akşamı zorlu bir mücadele veren Onur Biçim MasterChef 2022'nin 3. finalisti oldu.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0