Masterchef Çağatay kimdir ve kaç yaşında? Çağatay Akgül hakkında bilgiler

TV8 ekranlarının heyecanla takip edilen yarışması MasterChef Türkiye 2022'de ana kadroya dördüncü isim olarak dahil olan Çağatay Akgül hakkında araştırmalar hızlanmaya başladı. Kendinden emin bir şekilde yarışmaya giren Çağatay Akgül kimdir ve kaç yaşında sorularının yanıtı yazımızda.

Masterchef 2022 tüm heyecanıyla devam ederken, yarışmacılarla ilgili bilgiler izleyiciler tarafından merak ediliyor. İkinci turda avokado ana ürünüyle en iyi tabağı çıkararak ana kadroya girmeye hak kazanan isim Çağatay Akgül oldu.

Çağatay şunları söyledi: Dün motivasyon olarak çok kırılmıştım. Eve gittim üç saat uyuyamadım. ‘Ne olursa olsun kulağın orada olsun, orayı dinle ve çıkarsın zaten’ dedim. Sizi dinledim.

MasterChef Atike kimdir? Masterchef Atike Bozyaka kaç yaşında? Masterchef AtikeİLİŞKİLİ HABERMasterChef Atike kimdir? Masterchef Atike Bozyaka kaç yaşında? Masterchef Atike'nin hikayesi

,Çağatay Akgül

Çağatay Akgül

"BİR TABAK BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ"

Muhteşem bir tabak diyerek duyuran Mehmet Şef, 'Çok şaşkınız, böyle bir aşamada böyle bir tabak bizi çok mutlu etti. 'Usta işi... Yanına hiçbir pulu alınmamış bir levrek koyuyorsun. Bir çuval inciri berbat ettin. Onu yapan insan bunu nasıl yapar? O sos için Melih'e bir moral alkışı yapmanızı istiyorum'' sözlerini kullandı. 

MasterChef 2022 Gamze kimdir?Masterchef Gamze Tosun kaç yaşında ve nereli? Gamze Tosun evli miİLİŞKİLİ HABERMasterChef 2022 Gamze kimdir?Masterchef Gamze Tosun kaç yaşında ve nereli? Gamze Tosun evli mi

MASTERCHEF ÇAĞATAY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Yarışmaya İstanbul'dan katılan Çağatay Akgül 24 yaşındadır. Silivri Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olan Akgül, profesyonel şef olarak çalışmaktadır. İtalya'da staj yapan yarışmacı, aşçılığa tatlı ile başladığını, yaklaşık 8 yıldır aşçılık yaptığını açıklamıştı.

MASTERCHEF ÇAĞATAY

MASTERCHEF ÇAĞATAY

Çağatay Akgül yine MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Serhat Doğramacı ile arkadaş. Bu mesleğe ilk başladığı zaman tatlı üzerinde çalışmalar yapan Akgül Wow İstanbul Hotels & Convention Center ve D- Maris Bay Datça Peninsula mutfağında da staj yapmıştır. Aynı zamanda Varuna Gezgin, DAB Pub, Lujo Hotel ve Un po gibi işletmelerin mutfağında çalışan Akgül günümüzde İnari Omakase'de yardımcı şef olarak görev almaktadır. 

MasterChef Onur Biçim kimdir ve kaç yaşında? MasterChef Onur nereli?İLİŞKİLİ HABERMasterChef Onur Biçim kimdir ve kaç yaşında? MasterChef Onur nereli?

Bu bilgiler dışında yarışmacı hakkında fazla bir detay bilinmiyor.

Tanyeli tüp mide ameliyatı oldu! Tanyeli'nin son halini görenler şok oldu...

İLİŞKİLİ HABER

Tanyeli tüp mide ameliyatı oldu! Tanyeli'nin son halini görenler şok oldu...
Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezon ne zaman başlıyor? Yemekteyiz programı tanıtımı

İLİŞKİLİ HABER

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezon ne zaman başlıyor? Yemekteyiz programı tanıtımı
Ogün Kaptanoğlu'nun yeni projesi belli oldu! Hür dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu...

İLİŞKİLİ HABER

Ogün Kaptanoğlu'nun yeni projesi belli oldu! Hür dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu...
Masterchef Büşra kimdir? Büşra Güler Zambak kaç yaşında ve nereli?

İLİŞKİLİ HABER

Masterchef Büşra kimdir? Büşra Güler Zambak kaç yaşında ve nereli?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0