Bahar Kapıda bu hafta Muğla Fethiye'ye konuk oluyor!

Yüzyıllardır pek çok medeniyetin ayak izlerini taşıyan ülkemizin eşsiz köşelerini her hafta izleyenlerle buluşturan Kanal 7 ekranlarının vazgeçilmez programı Bahar Kapıda, bu hafta Muğla Fethiye'den evlere konuk olacak.

Kanal 7 ekranlarının fenomen programı Bahar Kapıda, her hafta Türkiye'nin en güzel şehirlerinden tarih kokan yapıları ve göz kamaştıran manzaraları paylaşmaya devam ediyor. Farklı kültürleri ve birbirinden farklı yemekleri keyifli sohbetiyle harmanlayan Bahar Gelir'in sunumunu üstlendiği program yeni bölümünde rotasını Muğla Fethiye'ye çeviriyor.

Muğla Fethiye

Muğla Fethiye

Masmavi sular ve yemyeşil orman denizlerinin iç içe geçtiği Muğla’ya doğru yolculuğa çıkan Bahar Kapıda ekibi ilk olarak Yörükler ile tanıştı. Fethiye kaymakamı Alper Balcı'nın da katılımıyla Yörüklerin hem kültürlerini dinleyen hem de Yörük kültürünün oyununa dahil olan Bahar Gelir, izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Muğla yörük kültürü

Muğla yörük kültürü

Kadın gücünü her fırsatta dile getiren Bahar Kapıda ekibi daha sonra kadınların dokuduğu kilimleri yakından görmek için atölyeye hoş bir ziyaret gerçekleştirdi. Maharetli hanımların el emeklerini izleyenlerle paylaşan Bahar Gelir, kadınlarla şen şakrak bir sohbet gerçekleştirdi.

Bahar Gelir

Bahar Gelir

Ardından mübadele sırasında bir gecede terk edilen Kayaköy'e misafir olan Bahar Gelir, bölgenin tarihçilerinden Kayaköy'ün hikayesini büyük bir merakla dinledi. Kayaköy'ü keşfe çıkan Gelir, yolda karşılaştığı atın üzerinde yağlığı ve sazı ile dolaşan amca ile türküler söyledi. Fethiye'nin güzelliklerine hayran kalan Gelir, Kayaköy'deki hanımların taş ocakta yaptığı köfte ve tabak ekmeğinin tadına da bakmayı ihmal etmedi. 

Bahar Gelir

Bahar Gelir

Son olarak Muğla'nın büyüleyen manzarasıyla paraşüt deneyimini ekran başına taşıyan Bahar Gelir'in heyecanı ve neşesi ekranlara yansıdı.

Fethiye yamaç paraşütü

Fethiye yamaç paraşütü

Anadolu'nun her köşesinden hayatlar, hikayeler ve sohbetlerin ekranlara taşındığı 'Bahar Kapıda' ile Cumartesi ve Pazar 19:00'da Kanal 7’de… 

Bahar Kapıda bu hafta Karadeniz'in yeşil rüyası Trabzon'a konuk oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Karadeniz'in yeşil rüyası Trabzon'a konuk oluyor!
Bahar Kapıda bu hafta Doğu Anadolu'nun gizli cevheri Van'a konuk oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Doğu Anadolu'nun gizli cevheri Van'a konuk oluyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0