Bir Küçük Gün Işığı dizisi nerede çekiliyor? Bir Küçük Gün Işığı hangi şehirde çekiliyor?

İlk bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitleyen ATV ekranlarının yeni dizisi "Bir Küçük Gün Işığı" yüreklere dokunan hikayesiyle dizi severlerden büyük beğeni topluyor. Her detayıyla gündem olan dizinin çekim yerleri pek çok kişi tarafından merak edildi. Peki Bir Küçük Gün Işığı dizisi nerede çekiliyor? Bir Küçük Gün Işığı dizisi hangi şehirde çekiliyor? İşte yanıtlar...

Birbirinden popüler dizilerin yeni sezona iddialı bir şekilde giriş yaptığı Eylül ayında 7'den 70'e herkesin severek takip ettiği dram, komedi, gerilim ve romantik türdeki yapımların yanı sıra yepyeni projeler de izleyenlerin beğenisine sunuluyor. 5 Eylül Pazartesi ilk bölümüyle dizi severlerin beğenisine sunulan ATV ekranlarının yeni dizisi "Bir Küçük Gün Işığı" sürükleyici konusu ve yıldız oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Geçtiğimiz günlerde 3'üncü bölümüyle gündem olan dizi hakkında birçok detay arama motorlarında hızla araştırılıyor. Özellikle çekim yerleriyle heyecan uyandıran "Bir Küçük Gün Işığı" dizisi hakkında tüm merak edilenleri gelin birlikte öğrenelim.

Balkan Ninnisi çekildiği yer neresi? Balkan Ninnisi hangi ülkede çekiliyor? Üsküp nerede?İLİŞKİLİ HABERBalkan Ninnisi çekildiği yer neresi? Balkan Ninnisi hangi ülkede çekiliyor? Üsküp nerede?

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

"Bilemezsin, belki de en büyük hediyedir dayanamayacağını sandığın acılar…" cümleleriyle izleyenlere farklı bir dünyanın kapısını aralayan "Bir Küçük Gün Işığı" dizisi aşk dolu bir evliliği ve başarılı bir kariyeri olan Elif'in tepetaklak olan hayatında yeniden ayağa kalkma mücadelesini anlatıyor.

Bir Küçük Gün Işığı

Bir Küçük Gün Işığı

Bir organizasyon şirketi sahibi olan ve düşünceli, nazik tavırlarıyla ön plana çıkan Elif'in Hakan'la mutlu bir evliliği vardır. Ancak bu evlilikte tek istedikleri şey çocuk sahibi olmaktadır. Evlatlık alma prosedürüne başlamayı düşünen Elif, tam o an da hayatının en kötü olayını yaşar. Hakan'ın kaza yaptığını öğrenen Elif'in yaşamı geri dönülemeyecek şekilde değişecektir. 

Bir Küçük Gün Işığı dizisi konusu

Bir Küçük Gün Işığı dizisi konusu

O esnada yıllardır kayıp olan kardeşi Dila'nın izini bulan Fırat onu eve geri getirmenin bir yolunu bulur. Kuralcı ve baskıcı annesi Ümran'la, asi ve uçarı kardeşi Dila arasında kalan Fırat tüm bu sorunların arasında kendini Elif'le aynı yolda yürürken bulacaktır. 

Berk Oktay

Berk Oktay

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak'ın oturduğu "Bir Küçük Gün Işığı" dizisinin senaryosunu Özgür Evren Heptürk kaleme alıyor. Başrollerinde Seray Kaya ve Berk Oktay'ın yer aldığı dizi sürükleyici hikayesinin yanı sıra güçlü oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. İşte Bir Küçük Gün Işığı dizisi oyuncuları:

  • Seray Kaya - Elif
  • Berk Oktay - Fırat
  • Tuğçe Açıkgöz - Dila
  • Esra Dermancıoğlu - Ümran
  • Şeyma Korkmaz - Sude
  • Azra Aksu
  • Güneş Hayat
  • Yılmaz Bayraktar
  • Beren Kotan
  • Gizem Ünsal
  • Yiğit Yapıcı

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI DİZİSİ ÇEKİM YERLERİ

Rengarenk bir atmosferi seyircilerle buluşturan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin çekimleri ilk olarak İtalya'nın göz bebeği Bologna'da başlamıştır. Zengin kültürü ve köklü tarihiyle ön plana çıkan kızıl şehir Bologna'nın dar sokaklarında başlayan macera dolu hikaye ardından Venedik'le devam ediyor.

İtalyaİLİŞKİLİ HABERİtalya'nın göz bebeği Bologna'da gezilecek yerler nerelerdir?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi setinden kareler

Bir Küçük Gün Işığı dizisi setinden kareler

Yurt dışı çekimlerinin ardından dizinin İstanbul Beyoğlu ve Galata çevresinde geçtiğini görebilirsiniz.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi çekim yerleri

Bir Küçük Gün Işığı dizisi çekim yerleri

İYİ SEYİRLER!

Uzmanlar uyardı! Çocukların enerji içeceği içmesi başarısızlığa sebep oluyor

İLİŞKİLİ HABER

Uzmanlar uyardı! Çocukların enerji içeceği içmesi başarısızlığa sebep oluyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0