Emine Erdoğan Hatay Yeşil Doğa Kadın Girişim Kooperatifi üyelerini tebrik etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 90 ton atığı geri kazandırmak için çalışmalara başlayan Hatay Yeşil Doğa Kadın Girişim Kooperatifi'ndeki kadın üyeleri için tebrik mesajı yayınladı.

Sıfır Atık projeleriyle dünya lider eşlerine örnek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından Hatay Yeşil Doğa Kadın Girişim Kooperatifi üyelerine teşekkür etti.

 Hatay Yeşil Doğa Kadın Girişim Kooperatifi üyeleri

Hatay Yeşil Doğa Kadın Girişim Kooperatifi üyeleri

Sıfır atık nedir? Sıfır atıkla ne hedefleniyor? Emine ErdoğanİLİŞKİLİ HABERSıfır atık nedir? Sıfır atıkla ne hedefleniyor? Emine Erdoğan'dan 'Sıfır Atık' seferberliği

90 TON ATIĞI GERİ KAZANDIRDILAR

Erdoğan öncülüğünde yürütülen sıfır atık projesi kapsamında Hatay Yeşil Doğa Kadın Girişim Kooperatifi üyeleri 90 ton atığı ülkemize geri kazandırdı.

Emine Erdoğan  Hatay Yeşil Doğa Kadın Girişim Kooperatifi üyelerini tebrik etti

Emine Erdoğan Hatay Yeşil Doğa Kadın Girişim Kooperatifi üyelerini tebrik etti

Erdoğan çalışmayı yürüten 7 kadın için sosyal medya hesabından tebrik mesajı yayınladı. Erdoğan paylaşımda şu sözlere yer verdi:

"7 kadın bir araya gelerek sadece atıkları değil dünyayı dönüştürüyor, geleceğimizi şekillendiriyor. Bir ayda 90 ton atığı geri kazandırarak ülkemizin yeşil kalkınma hedefine katkı sağlayan Hatay Yeşil Doğa Kadın Girişim Kooperatifi üyelerini gönülden tebrik ediyorum."

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0