Müge Anlı'da 18 yaşındaki Hilal Baltacı'yı kaçıran 51 yaşındaki üfürükçüye gözaltı şoku!

'Müge Anlı ile Tatlı Sert'in geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümüne 18 yaşındaki kızının 51 yaşındaki üfürükçü olduğunu söyleyen bir adama kaçtığını öğrenen annenin feryadı damga vurmuştu. Genç kızı kandırarak ağına düşüren Süleyman Bey, önceki gün gözaltına alındı. Hilal Baltacı'nın Süleyman Bey gözaltına alınırken 'Bırakmam onu' şeklindeki çırpınışlarını gören izleyenler şoke oldu.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" hafta içi her gün birbirinden ilginç konu ve konuklarla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Kayıp ve cinayetlerin sır perdesinin aralandığı programın geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde yaşananlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 18 yaşındaki Hilal'in evden kaçtığını ifade eden Şerife Hanım, kızının bulunması için Müge Anlı'ya başvurdu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Hilal'in kendisinden 33 yaş büyük olan 51 yaşındaki üfürükçü bir adamla birlikte olduğunu öğrenen anne Şerife Hanım, canlı yayında sinir krizi geçirdi. Kızı ve Süleyman Bey'le yüzleşen anne, kızının sarmaş dolaş fotoğraflarını görünce üzüntüden çıldırdı. Yüzünü göstermek istemeyen Süleyman Bey'e öfke kusan Şerife Hanım, "Benim çocuğumla birlikteysen eğer onun koltukaltına saklanma. Arlanmaz... Çocuğumun beynini yıkadın. Üfürükçü, dolandırıcı ve tacizcisin" diyerek isyan etti. Süleyman Bey'e söylenen laflar üzerine annesine "Nankör olma" diyen Hilal, geri dönmek istemediğini ve mutlu olduğunu ifade etti. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert üfürükçü adama kaçan Hilal olayı

Müge Anlı ile Tatlı Sert üfürükçü adama kaçan Hilal olayı

"AHLAKSIZ BİR ŞEY OLMADI"

Kızının kendisinden yaşça büyük bir adamla birlikte olmasını asla kabul etmeyeceğini söyleyen anne Şerife Hanım, gözyaşları içinde stüdyoda avazı çıktığı kadar bağırdı. Müge Anlı ve ailenin isyanı üzerine yüzünü gösteren Süleyman Bey ise kendisini "Ahlaksız bir şey olmadı. Ben konuşmaya başlayınca hep susturuyorum. Ben sonuna kadar Hilal'in arkasındayım." sözleriyle savundu. 

"ÜFÜRÜKÇÜ SÜLEYMAN GÖZALTINA ALINDI"

Programın ilerleyen bölümlerinde Süleyman Bey'in daha öncesinde de genç kızları bu şekilde ağına düşürdüğü ve hatta Efsun Okulu/Hastanesi adında bir yer açarak insanları kandıracağı iddia edildi. Şikayet telefonlarının susmaması üzerine stüdyoya emniyet ekipleri geldi. 

Müge Anlıda Hilal Baltacı sinir krizi geçirdi

Müge Anlıda Hilal Baltacı sinir krizi geçirdi

Üfürükçü Süleyman polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken Hilal'in arkasından ağlayarak "Bırakmam onu" demesi görenlerin ağzını açık bıraktı. Olayın ardından bir kişi de telefonla canlı yayına bağlanarak "Süleyman bana 300 Euro karşılığında cenneti vadetti" şeklinde konuşması pes dedirtti. 

Hilal Baltacı

Hilal Baltacı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ikinci bebekleri Kerem'le ilk kez görüntülendi!

Apar topar hastaneye kaldırılan Kıvanç Tatlıtuğ'un sağlık durumu belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Apar topar hastaneye kaldırılan Kıvanç Tatlıtuğ'un sağlık durumu belli oldu!
Nevşah Fidan Karamehmet'ten ilginç iddia! "Ateistlerin göğüs kafesinde nefes yok"

İLİŞKİLİ HABER

Nevşah Fidan Karamehmet'ten ilginç iddia! "Ateistlerin göğüs kafesinde nefes yok"
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Önce ahlak 1 yıl önce

Senden 33 yaş küçük kız senin neyine, mikrop herif.

Toplam 1 beğeni